Adrichem Potplanten

Adrichem Potplanten

Hier wil je werken

 • Hecht team
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Groeiend bedrijf
 • Afwisselende werkzaamheden

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Adrichem Potplanten is sinds 2000 gevestigd aan Papelaan 11 in Monster. Wij beschikken over 5 hectare teeltruimte. Hierop kweken wij verschillende soorten potplanten. In 2007 is het bedrijf gerenoveerd en gedeeltelijk geautomatiseerd. De werkzaamheden in de kas worden door middel van heftrucks uitgevoerd en de orderverwerking wordt gedaan door middel van een WPS-ordersysteem. Hierdoor wordt er met camera gesorteerd en kunnen we verschillende kleurenmengsels maken.

MEER WETEN?

 • Bas van Adrichem, Mede eigenaar:
  "Wij houden van samen aanpakken en samen naar een goed eindresultaat toe werken. Teamwork is belangrijk. Met korte lijnen en een open structuur bevorder je dit teamwork"
 • René, Heftruckchauffeur en Hal/Kas medewerker:
  "Ik werk nu 8 jaar bij ‘Adrichem potplanten’. Een echt no-nonsens bedrijf. Ik heb veel plezier in mijn werk"
 • Erik:
  "Het bedrijf is een prettige omgeving om in te werken. Er hangt een relaxte sfeer in het bedrijf en het team. Ik vind het fijn dat er variatie in het werk zit. Je hebt je eigen taak, maar je helpt elkaar waar nodig"
 • Christoff, Medewerker Kas:
  "Ik vind het plezierig om te werken bij ‘Adrichem potplanten’ het fijnste vindt ik dat iedereen zijn eigen taak heeft met de bijbehorende verantwoordelijkheden"

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Het bedrijf is opgericht door Jan van Adrichem die samen met zijn vrouw Sjaan van Adrichem in 1991 gestart is aan de Hofzichtlaan in Schipluiden. In 1998 is Bas van Adrichem toegetreden in het bedrijf en in 2005 heeft Tim van Adrichem zich erbij gevoegd.

Wij telen midi Cyclamen, Pelargonium grandiflorum, Capsicums en Helianthus. Wij telen alles op kleur. Hierdoor kunnen we een speciaal aangepaste mix voor de klant maken. Om dit beter te kenmerken zijn we in gekleurde potten gaan kweken. Dit wordt ook wel Ton sur Ton genoemd.

Onze producten kunnen op allerlei manieren worden verpakt. Zo kunnen de planten bijvoorbeeld in keramieken sierpotten of jute tasjes geleverd worden. Wij kunnen ook stickers op de pot plakken. Vraag naar de mogelijkheden!

“Wij beschikken over eigen transportmiddelen. Hierdoor zijn wij flexibel in het leveren van onze producten op iedere gewenste tijd. Hiermee waarborgen we tevens de kwaliteit van onze producten”


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures