Avant Projects

Avant Projects

Hier wil je werken

  • Internationaal gespecialiseerd in de tuinbouw
  • 25 jaar ervaring in de tuinbouw
  • Projecten, verantwoordelijkheden
  • Een goed geolied team
  • no-nonsense cultuur

DE EXPERTISE

Het bedrijf

De mannen bij Avant Projects BV hebben allemaal passie voor het vak. Ieder heeft zijn eigen projecten, verantwoordelijkheden en we werken veel in ons goed ge-oliede team samen. Iedereen heeft hierin veel vrijheid en  beslissingsbevoegdheid. Technische know how in een organisatie met een no-nonsense cultuur waar zaken worden aangepakt. Medewerkers binnen Avant Projects worden als het belangrijkste binnen de onderneming gezien.

Alleen met goede medewerkers die lekker in hun vel zitten, kunnen we de projecten tijdig en goed voor onze klanten realiseren en van daaruit weer met elkaar groeien.

MEER WETEN?

  • "Ik krijg veel vrijheid om naar eigen inzicht mijn werk te kunnen doen. Er is voldoende ruimte om te leren. "
  • "Het kleine team van Avant Projects kent elkaar en communiceert met elkaar waar door iedereen zijn bijdrage kan leveren een Avant Projects proef product af te leveren. Ook is het is zeer afwisselend waardoor je veel variatie hebt in je werk. "
  • "Ik vind het leuk dat ik binnen alle gebieden van de onderneming een rol heb. Enerzijds denk ik mee met de opzet van het ontwerp van een waterunit en anderzijds bestel ik de producten die we eerder gekozen hebben. "

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Avant Projects BV is een internationaal erkende organisatie gespecialiseerd in de tuinbouw, gevestigd in De Lier,  in Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de tuinbouw bieden wij nu diensten aan op de internationale markt al voor meerdere jaren.

De activiteiten zijn gericht op de intensieve glastuinbouw voor de groenteteelt en de bloementeelt. In een gezamenlijke meeting met ondernemers en investeerders, zullen we nieuwe projecten ontwerpen en raadplegen om broeikasprojecten te bouwen. Het architecturale ontwerp van de kas met technische installaties, energiecentrum, kantoren, verpakkingsruimte en interne logistieke systemen maken deel uit van ons vermogen. En dit alles wordt gedaan volgens de wensen van de klant.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Actueel

Westland

Ervaren Projectleider Elektro- en Watertechniek