BOM Group

BOM Group

Hier wil je werken

 • Openheid en eerlijke communicatie
 • Ontwerpen en Projecten
 • Teamgeest
 • Meedenken en inbreng hebben

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Teamgeest, openheid, meedenken en inbreng hebben: het zijn allemaal zaken die in de bedrijfscultuur van het bedrijf verankerd zijn. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. Bom beschikt zelf over de systemen welke in dek, beluchting, scherming en onderbouw worden toegepast. Het bedrijf is dus systeem leverancier. De organisatie ontwikkeld zich als internationale projectorganisatie. Je aanstaande collega’s werken graag bij het bedrijf vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard en slim mee werkt, de slagkracht van het bedrijf.

MEER WETEN?

 • Rick Helderman (calculator klimaat):
  "Ik ben trots op ons werken, op onze projecten welke we als team neerzetten"
 • Siem Paap (werkvoorbereider kas):
  "ondanks drukte is hier aandacht voor jou als medewerker, je ontwikkeling en worden er goede functioneringsgesprekken gevoerd"
 • Martijn van der Velde (calculator kas):
  "ik werk hier nu bijna een jaar, leuk was dat anderen positief reageerden dat ik bij Bom ging werken. Heb hier een goed gevoel, er heerst een ontspannen sfeer"
 • Peter van der Voort (calculator export):
  "We hebben hier een open organisatie, een prettige werkomgeving en verstaan ons vak"
 • Jos van Daalen (manager engineering):
  "Ik ben hier gaan werken omdat Bom een kwaliteitsbedrijf is, we werken met zelfsturende teams, er heerst een uitstekende teamspirit"
 • Robert Schouw (projectmanager):
  "Ik werk nu 2 jaar bij Bom, er heerst hier openheid en teamgeest, korte lijnen met de directie en binnen de organisatie heb je de vrijheid die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren"

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

De Bom Group staat in de wereld van de glastuinbouw bekend als een kwalitatief hoogstaand en innovatief bedrijf.
We zijn gespecialiseerd in het leveren, bouwen- en installeren van Venlokassen, scherminstallaties en klimaatsystemen voor de glastuinbouwsector, zowel in binnen- als buitenland. Over de gehele wereld exporteren wij turnkey projecten.
Hiermee kunnen wij u als klant geheel ontzorgen door het project vanaf het eerste ontwerp tot en met de complete engineering en de uiteindelijke organisatie van het totale uitvoeringstraject op ons te nemen.

Vanaf de oprichting van de onderneming in 1966 door Piet Bom, zijn er door de Bom Group vele toonaangevende innovaties succesvol op de markt gebracht. Voor inhoudelijke informatie over deze innovaties, verwijzen wij u graag naar de pagina Innovaties. Naast de visie om constant te blijven vernieuwen, staat het kwaliteitsaspect zeer hoog in het vaandel.

De Bom Group heeft een uitstekende naam in het leveren van complete kwaliteitsprojecten, die met de laatste technologische ontwikkelingen worden uitgevoerd. Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren een sterke concurrentiepositie weten op te bouwen.

Voor het bouwen van kassen is de Bom Group al meer dan een halve eeuw een begrip in de branche. Daarnaast is de onderneming vanaf de jaren ’80 uitgebreid met zelfstandige bedrijven op het gebied van scherminstallaties en klimaatsystemen. Wat ooit begonnen is als een Westlands familiebedrijf voor het bouwen van kassen, is uitgegroeid tot een vooraanstaande internationale speler voor het realiseren van turnkey projecten.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Westland

Engineer/Ontwerper – Werkvoorbereider Greenhouses