De Gooijer International B.V.

De Gooijer International B.V.

Hier wil je werken

 • Je collega’s zijn gedreven vakmensen met Passie
 • Iedereen in de organisatie begrijpt waar het over gaat, weet wat die aan het doen is: dat merk je
 • Teamgeest en collegialiteit: we doen het met z’n allen
 • Efficiënte doeltreffende logistieke organisatie

DE EXPERTISE

Het bedrijf

DGI, de kortste schakel tussen klant en kweker.

Het respect voor de natuur en de passie voor mooie bloemen zit in ons DNA. Wij geloven dat iedereen zo veel mogelijk moet kunnen genieten van mooie bloemen. Hierdoor zijn wij dagelijks niet alleen met versheid bezig, maar ook met luisteren naar en adviseren van onze klant.

Wij stellen bloemisten en groothandelaren in staat om direct bij de kweker te kopen. Daardoor zijn onze bloemen gemiddeld drie tot wel zeven dagen verser dan bloemen die via de traditionele kanalen worden ingekocht. Bovendien zijn al onze kwekers MPS-gecertificeerd. U krijgt bloemen van onberispelijke kwaliteit, met liefde en respect geteeld. Duurzaam met oog voor mens en natuur.

Wat ook diep in onze vezels zit: meedenken met de bloemist. Wij gaan regelmatig op bezoek bij de kwekerijen. Enerzijds om te kijken hoe de gewassen erbij staan, maar vooral om met de kwekers van gedachten te wisselen over hoe wij de bloemist kunnen helpen en ontzorgen. Tenslotte is en blijft bloemenhandel People’s Business with a personal touch.

MEER WETEN?

 • Ben:
  3 jaar werkzaam, kende bedrijf al beetje en wilde er graag werken. Goede sfeer en goed team. De ogen van de klant is zijn motto!
 • Dirk:
  32 jaar werkzaam! Altijd het beste er uit halen. Korte lijnen, actief met mensen in contact. Teamgeest is goed, met zin nog steeds naar het werk.
 • Joke:
  1/2 jaar werkzaam, voelt goed. Gezellige groep en gaan met smile weer na de lunch aan het werk. Geeft voldoening.
 • Jin:
  1 jaar werkzaam, happy. In Wageningen gestudeerd.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Floral Fundamentals

Bloemen van de kweker zijn een halffabricaat en bloemisten maken er de mooiste creaties van. Wij steunen de bloemist voor 100% en zijn medeoprichter van het gratis digitale magazine Floral Fundamentals. Jaarlijks verschijnen hier vier edities van, elk ongeveer 125 pagina’s dik. Het blad staat vol met wetenswaardigheden die de bloemist in het gesprek met de klant kan gebruiken. Ook zijn er rapportages over kwekers en designers en in elke uitgave staan minimaal zeventig bloemenarrangementen onder vermelding van de botanische naam en de naam van de kweker. De arrangementen worden gemaakt door een team van zo’n honderd internationale bloemstylisten en dienen als voorbeelden voor de bloemist. In kleinere of grotere varianten, net wat de klant wil.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Tijdelijk on hold

Aalsmeer

Verkoper Bloemen Topsegment