Elektravon Haket

Elektravon Haket

Hier wil je werken

  • Sociale werkgever
  • Afwisselende en innovatieve projecten
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Kwaliteitsbedrijf

DE EXPERTISE

Het bedrijf

De internationale glastuinbouw wordt steeds professioneler en de schaalvergroting wordt verder doorgevoerd. Klanten vragen daarom één totaalleverancier. De bundeling van krachten van Elektravon en Haket springt in op deze eis. Elektravon Haket biedt vanaf de locaties Naaldwijk en Wateringen een alles-in-één-pakket: Elektrotechniek, Watertechniek, Groeilicht, Scherminstallaties, Geluid-, Beveiliging -, Data – Telefonie Installaties. Elektravon Haket heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt in complexere Nederlandse kwaliteitsprojecten. Geen massaproductie maar innovatief en servicegerecht.

Het bedrijf waardeert haar klanten en investeert in lange termijnrelaties met haar klanten. En dat maakt ook de klanten tevreden zijn met de samenwerking. Die positieve vibe voel je terug bij Elektravon Haket.

De nieuwe eigenaar van Elektravon Tuinbouw is een Nederlands landelijk opererend elektrotechnisch familiebedrijf met de ambitie het bedrijf te versterken en de tuinbouwactiviteiten in binnen- en buitenland uit te bouwen.

MEER WETEN?

 

  • Bart Thoen - zelfstandig monteur: 'Ik voel me gewaardeerd en daardoor loop ik een stapje harder'.
  • Rik v.d. Hoeve - monteur: 'Afwisseling vind ik belangrijk en dat krijg ik hier genoeg'.
  • Arthur Dukker - projectleider: 'het leukste vind ik de relatie met onze vaste klanten. Sommige klanten ontzorgen we al 30 jaar. Je leert hele generaties mensen kennen en je ziet bedrijven groeien'.
  • Cees Damen - commercieel manager: 'Elektravon Haket is een sociaal bedrijf. Je kunt hier in een ontspannen en informele sfeer je werk doen'.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Elektravon is opgericht in 1959 en sinds die tijd uitgegroeid tot een allround elektrotechnisch bedrijf. De samenwerking met Haket maakt dat het bedrijf een nog groter pakket kon aanbieden. De organisatie heeft ruim 145 medewerkers in dienst en is vooral actief in Zuid-Holland en Noord-Brabant, zowel in de tuinbouw als in de utiliteit, regeltechniek en industrie. In ziekenhuizen, gemeentehuizen, bedrijfshallen en tuinbouwcomplexen.

Bij Elektravon Tuinbouw zijn circa 30 medewerkers actief. In het vak ter zake kundige professionele en ervaren medewerkers en jonge medewerkers die zich ontwikkelen van junior naar medior en senior: monteur, werkvoorbereider of projectleider.

In juli 2019 is het bedrijf over genomen door De Groot. Belangrijk aspect bij deze overname is dat De Groot wil investeren in het uitbouwen van haar positie in het westen en zuiden. Het bedrijf sluit qua cultuur en DNA goed aan en is net als Elektravon Haket een familiebedrijf.

 

 


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Actueel

Westland

Projectleider – Projectmanager Elektro Tuinbouw

Opnieuw aangeboden

Westland

Projectleider / Projectmanager Tuinbouw

Actueel

Westland

Calculator Elektrotechniek Tuinbouw