GreenAgro

GreenAgro

Hier wil je werken

  • Turn-Key-Projecten
  • Glastuinbouw- Realiseren van projecten is teamwerk
  • Positieve sfeer
  • Met elkaar bepalen hoe de dingen gemakkelijk, efficiënt en zo goed mogelijk te doen.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Team Green Agro ontwerpt en realiseert turn-key-projecten in de glastuinbouw. De Project Engineers werken vanuit 1 kantoor. Aan bureaus die aan elkaar geschakeld staan worden projecten van A tot Z uitgewerkt. Als Verkoper schuif je gemakkelijk aan om over een vraag van één van je klanten van gedachten te wisselen. En te spreken over de calculatie, risico’s, marge en dus haalbaarheid van het ontwerp voor een mogelijke opdrachtgever. Als verkoper ben je erg zelfstandig, een beetje een eenling. Maar je weet dat het realiseren van projecten teamwerk is. Dat je alleen projecten succesvol kunt aanbieden en verkopen waarvoor je draagvlak hebt bij je uitvoerende collega’s.

MEER WETEN?

  • Natasja Benne:
    "Vertrouwen in elkaar en in het management is bij GreenAgro belangrijk. Vertrouwen doet wat met je. Dan ga je niet 80% presteren maar 120%."
  • Sergey Berdnikov:
    "Als je mensen vrijheid en vertrouwen geeft, dan kunnen zij hun talenten ontplooien en dan presteren ze het beste."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Bij Green Agro heerst een positieve sfeer. Er is de ruimte om mee te denken. Met elkaar bepalen we hoe we de dingen zo gemakkelijk, efficiënt en zo goed mogelijk doen. Ondernemerschap, openheid, pioniersgeest, flexibiliteit en doelgerichtheid kenmerken Team Green Agro. Met z’n allen doen we jaarlijks een buitenland trip. Combineren klantbezoek met een gezellig en inspirerend weekeinde. Aan jou om een klant en opdracht te verzilveren en zo de regio te bepalen waar we in de toekomst met z’n allen een bezoek aan brengen!


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Actueel

Westland

Projectengineer Watertechniek

Actueel

Westland

Projectengineer Verwarmings – Klimaattechniek