Greenyard Flowers

Greenyard Flowers

Hier wil je werken

 • Professionele partner voor bloemen en planten
 • Transparante branch
 • Intensieve onderlinge samenwerking
 • Betrokken en gedreven medewerkers
 • Groeiend bedrijf

DE EXPERTISE

Het bedrijf

‘Het mooie van Greenyard is dat het hele assortiment bloemen & planten, samen met een groot assortiment groenten & fruit, bij ons vanuit één locatie vermarkt wordt naar retailers in Europa. Waar ik persoonlijk blij van word is als je de klant kunt helpen een mooi assortiment op het winkelschap te krijgen door zelf onderscheidend te werken en af en toe af te wijken van de gebaande paden. ‘We go the extra mile’ is een slogan die bij ons past. In onze dynamische branche weet je ’s ochtends nooit precies hoe je dag eruit ziet. Als die dynamiek bij je past en je vindt het leuk om bij een bedrijf met een platte organisatie, een informele sfeer en veel doorgroeimogelijkheden te werken, dan is Greenyard misschien wel een bedrijf voor jou!’

MEER WETEN?

 • Gert Burger, Senior accountmanager:
  "Het mooie van Greenyard is dat het hele assortiment bloemen & planten, samen met een groot assortiment groenten & fruit, bij ons vanuit één locatie vermarkt wordt naar retailers in Europa"
 • Pedro Martins, Logistiek Manager:
  "Creativiteit, ervaring, samenwerking, enthousiasme, plezier, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid zijn enkele van de gevoelens die door mij en al mijn teamgenoten worden gedeeld"
 • Henk Sneijders:
  "Zelf ben ik Aspirant Inkoper bij greenyard. Als Inkoper is het jouw taak dat de gevraagde bloemen tegen de meest gunstige prijs worden ingekocht. Greenyard is een dynamisch bedrijf, geen dag is hetzelfde. "

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Al ruim 30 jaar is Greenyard Flowers een professionele partner voor het gehele bloemen en planten assortiment voor de retailer.

In deze transparante branche wil Greenyard Flowers waarde voor haar klanten toevoegen door middel van een intensieve onderlinge samenwerking waarbij marge voor de retailer en concurrerend vers en verassend aanbod voor de consument centraal staan.

Dat deze visie werkt blijkt uit de lange termijn relaties die Greenyard Flowers met haar klanten onderhoudt. Met inmiddels al weer enkele jaren groei, instroom van nieuwe klanten én retailers die graag door Greenyard Flowers bediend willen worden.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures