Horticoop Techniek

Horticoop Techniek

Hier wil je werken

  • Kwalitatief hoogwaardige tuinbouwtechnische installaties
  • Ontwerpen, leveren en maken installaties op maat
  • Elektro- én in watertechniek
  • Snelle, betrouwbare service
  • Samenwerking met collega's en klanten

DE EXPERTISE

Het bedrijf

De mensen van Horticoop Technical Services ontwerpen, leveren en maken installaties op maat. Wat de klant vraagt, dat maken zij. De monteurs zijn veelzijdig, worden zoveel mogelijk én in elektro- én in watertechniek én in installatie- én in service- en storingswerkzaamheden ingezet. Als coöperatie zit het de organisatie, de mensen in de genen om het goed voor de klanten te doen. Team Horticoop Technical Services is een forse hechte club vakmensen met kennis van zaken, een flexibele klant- en resultaatgerichte opstelling en oog voor elkaar. Prettige mensen, echte samenwerkers. In elektro- en watertechniek innoveert en investeert het bedrijf in hoogwaardige systemen en toepassingen, loopt daarmee voorop.

MEER WETEN?

  • "Bij Horticoop Techniek gaan we voor goed, beter, best: voor kwaliteit. Onze klanten waarderen dat"
  • "Er zit in de club veel technische know how en er wordt in nieuwe en schone technieken geïnvesteerd: zie ons zusterbedrijf Agrozone waar met de aller schoonste en duurzame techniek wordt gewerkt"
  • "We doen hier de dingen graag goed, zijn zeer betrokken bij onze klanten, hun belang is ons belang"

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Horticoop Technical Services levert en onderhoudt al ruim 40 jaar kwalitatief hoogwaardige tuinbouwtechnische installaties. Dit doen zij met veel kennis en vakmanschap.

Horticoop Techniek werkt vanuit drie regionale servicepunten, in Bleiswijk, Klazienaveen en Katwijk (NB). Vanuit deze punten sturen onze servicecoördinatoren onze monteurs aan bij storingen, onderhoud en reparaties.

Kenmerken van Horticoop techniek

Snelle, betrouwbare service
Onze regionale servicedienst is zeven dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar.

Specialisten
Onze monteurs zijn specialisten. Ervaren en vakkundig. Ze blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen door het volgen van trainingen. Daarnaast beschikken ze over goed uitgeruste servicebussen.

Offerte op maat
We bieden technische service en advies die aansluiten op uw bedrijf en behoeften. En altijd voor een eerlijke prijs. Naast de standaard producten ontwikkelen en leveren we ook klantspecifiek maatwerk.

Nieuwe ontwikkelingen
Wij zijn altijd bezig met innoveren en nieuwe samenwerkingen. Daar profiteren onze klanten natuurlijk van mee.

Samenwerken
We werken langdurig samen met circa 200 internationale leveranciers en fabrikanten. Daardoor kunnen wij altijd een optimale service leveren, zowel voor oude als nieuwe installaties.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Oostland

Calculator Elektro- en Watertechniek

Oostland

Aankomend Werkvoorbereider Projectleider Calculator