ICI Industries/Greenworks

DE EXPERTISE

Het bedrijf

AIS Greenworks is een Turnkey Greenhouse engineering bedrijf in Australië dat ontwerpt, levert en installeert de mechanische, hydraulische en automatische systemen die noodzakelijk zijn voor commerciële kassen. Zij leveren deze diensten zowel in eigen land als in het buitenland.

Werken bij AIS Greenworks betekent werken in een mooi en financieel sterk familiebedrijf wat al lang bestaat.
Wonen en werken in een prachtig land. Werken voor en met een grote diversiteit aan klanten: kweker/eigenaren, grote, kleine bedrijven, investeerders, vruchtgroenteteelten en ook bloemen- en potplanten teelten.

MEER WETEN?


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

ICI Industries Pty Ltd wordt op nationaal niveau vertegenwoordigd door verschillende divisies, die allemaal werken aan oplossingen voor de Australische landbouw-, tuinbouw- en hydrocultuurindustrieën. ICI Industries heeft sterke relaties opgebouwd met klanten en leveranciers en heeft zijn personeel elk jaar gestaag uitgebreid in het hele land op het gebied van ontwerp, fabricage, supply chain management, verkoop, administratie en andere belangrijke rollen. Met vertegenwoordiging door heel Australië zijn onze medewerkers goed uitgerust om vragen te beantwoorden en kennis te delen over onze opwindende branche.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures