Vitrona

Vitrona

Hier wil je werken

  • Prachtige producten voor genietmomenten
  • Ruime mooie showroom, grote naamsbekendheid
  • Enthousiast professioneel team van collega's
  • Familiebedrijf wat investeert in kwaliteit en ontwikkeling

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Vitrona, uitgegroeid tot een vakkundig en mooi familiebedrijf,
kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u op ieder gebied een expert verwachten bij Vitrona. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg. Onze professionals staan voor u klaar tijdens het gehele proces. Hieronder staat een gedeelte van onze mensen weergegeven (onze monteurs staan hier nog niet afgebeeld),
die u graag begroeten in een van onze showrooms.

MEER WETEN?


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Wij streven naar genietmomenten

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan ‘genieten’. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers.

Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het u ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieƫn demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures