Karel – Teamleider Teelt

Nieuw
MIJN AMBITIE
Een volgende stap maken, aan de slag in de teelt bij een potplanten- of bloemenkwekerij of bij een bedrijf wat uitgangsmateriaal produceert.
Tuinbouw/Teelt | Aalsmeer
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Een volgende stap maken, aan de slag in de teelt bij een potplanten- of bloemenkwekerij of bij een bedrijf wat uitgangsmateriaal produceert.
Functie:
Teeltspecialist of meewerkend Teamleider Teelt.
Werkervaring:
Ik werkte lange tijd bij een producent van uitgangsmateriaal in de bloemen en potplanten en heb werkervaring bij andere kwekerijen in de sierteelt. heb zowel werkervaring als teler, teeltspecialist in het sturen van het klimaat, zorg dragen dat de gewassen vrij zijn van ziektes en plagen en het verzorgen van de watergift met bijbehorende bemesting.
Sterke punten:
Groene vingers, kennis van zaken, ben open/eerlijk, betrouwbaar en collega's/medewerkers werken graag met mij, ik kom rustig en duidelijk op hen over.
Ik lever:
Met collega telers en andere teamleden zorg ik voor een goed product wat voldoet aan door klanten gewenste specificaties: planten van gezond, vitaal en van goede kwaliteit. Dat alles in harmonie, in een goede sfeer onderling met collega's, teamleden en andere vaste of tijdelijke medewerkers.
Aandachtspunt:
Ik ben wel eens geneigd wat teveel mee te werken.
Ontwikkelingswens:
Zou mezelf verder willen verdiepen en ontwikkelen op gebied van Bemesting. En zou me ook op vlak van leiderschap verder willen ontwikkelen.
Regio:
In de bollenstreek of op acceptabele afstand voor woon- werkverkeer wat buiten de bollenstreek.
Opleiding:
RMTus Bloementeelt, plantenfysiologie, bemestingsleer, effectief leiding geven en BHV.
Leeftijd:
53
Termijn:
Per 1 januari 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
€ 3400,-