Kim

Nieuw
MIJN AMBITIE
Op zoel naar een afwisselende kantoorbaan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Ik werk graag buiten de deur bij externe partijen. Kernwoorden: samenwerken, enthousiast, representatief en breed inzetbaar.
Management/Directie, Overig | Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie, Overig

Ambitie:
Op zoel naar een afwisselende kantoorbaan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Ik werk graag buiten de deur bij externe partijen. Kernwoorden: samenwerken, enthousiast, representatief en breed inzetbaar.
Functie:
Office manager, Support functie, Management assistent, werk begeleider en of HR functie.
Werkervaring:
Ik heb mij ontwikkeld tot leidinggevende van een customerservice afdeling in de internationale containerscheepvaart. De afdeling heb ik na een fusie nieuw opgezet. De afdeling bestaat uit 8 medewerkers dat zorgt voor een goede gang van zaken voor onze “red carpet” klanten. Wij verwerken orders, beantwoorden vragen, monitoren kpi's en streven naar kwaliteitsverbetering. Als manager coach en begeleid medewerkers en draag zorg voor het opstellen van vacatures, sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgeprekken. Ik zorg ervoor dat de wensen van onze klanten goed worden afgewikkeld, onderhoud contacten en zie toe op de bedrijfspolicy, en draag zorg voor het verbeteren van processen.
Sterke punten:
Sociaal, dienstverlenend en een doorzetter. Klantgericht en goed in plannen en organiseren. Breed inzetbaar.
Ik lever:
Ik vergroot de slagkracht van een team, van een ondernemer of manager. Zodra ik iemand ken heb ik aan een half woord genoeg en regel en organiseer dan veel zaken zodat diegene voor wie ik werk meer tijd aan andere tijd kan besteden. Daarmee zorg ik voor groei in kwaliteit en continuïteit.
Aandachtspunt:
Perfectionist, heb de neiging alles tot in de puntjes te regelen. Ik heb afwisseling nodig in mijn werk, dit houdt mij scherp.
Ontwikkelingswens:
HR - coaching en daarbij communicatie maar ik ben bereid allerlei trainingen/cursussen te volgen die aansluiten bij een nieuwe baan als het betekent dat het een nog weer verdere aanvulling is op mijn inzetbaarheid.
Regio:
Westland en omgeving
Opleiding:
2020 Krachtkompas loopbaancoaching, Empowerment company 2018 Leidinggeven in een verander(en)de omgeving, 2 dgn, IFBD 2018 Slim en Efficient werken met Outlook 2016, Bit by bit 2016 Business English, private intensive course 40 hrs 2012 Actiegericht leiding geven, Schouten en Nelissen 2010 Transport dangerous goods by sea, STC 2009 Praktisch leidinggeven, ICM 2008 Time management, IMK
Leeftijd:
41 jaar
Termijn:
Ik ben per direct beschikbaar
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
€ 3.000 bruto per maand (voor 32 uur per week werken)