Johan

Niet meer beschikbaar
MIJN AMBITIE
Aan de slag als eindverantwoordelijk (meewerkend) manager Technische Dienst op Kwekerij complexen in het buitenland. Of in een rol op afstand (buitenland) en soms op projectlocatie: als werkvoorbereider/met name als Projectleider. In water- elektro- en andere tuinbouwtechniek.
Management/Directie, Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt | Overig
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie, Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Aan de slag als eindverantwoordelijk (meewerkend) manager Technische Dienst op Kwekerij complexen in het buitenland. Of in een rol op afstand (buitenland) en soms op projectlocatie: als werkvoorbereider/met name als Projectleider. In water- elektro- en andere tuinbouwtechniek.
Functie:
Supervising, Commisioning, Projectleiding, Greenhouse installaties. Of als eindverantwoordelijk (meewerkend) manager Technische Dienst op Kwekerij complexen in het buitenland.
Werkervaring:
Track record als supervisor, eindverantwoordelijke technische dienst op grote kwekerijen in het buitenland. In tal van landen glastuinbouwprojecten gerealiseerd. Werkvoorbereiding en projectleiding verzorgd voor allerlei projectaanvragen/realisaties.
Sterke punten:
Leiding geven aan een technische mensen, aan een team, op kantoor, in het veld, op de werkvloer. Dag, nacht, weekend of feestdagen, teelt, klant gaat voor. Allround Greenhouse technicus. Technisch, probleem oplossend (problemen bestaan niet, alleen oplossingen). Calculerend, uit me hoofd snel een oplossing aandragen daarin. Ben rustig, ik werk weloverwogen, zowel privé als bij problemen: eerst denken dan doen.
Ik lever:
Adequate voorbereiding van technische glastuinbouwprojecten. Soepel en goed verloop uitvoering van projecten. Technisch goed, steeds beter functionerend team: zowel teamleden in dezelfde technische dienst, maar ook betrokken engineers, servicemonteurs die vanuit leveranciers betrokken zijn. Met als resultaat: goede en continue functionerende technische installaties op de kwekerijen.
Aandachtspunt:
Ben graag bezig, liever met de techniek dan met alle bijkomende administratie en registraties. Wat nodig is verzorg ik wel, maar als ik moet kiezen: de techniek. Verder hou ik niet van politieke spelletjes, liever open/eerlijk en direct in de communicatie.
Ontwikkelingswens:
Mezelf verder ontwikkelen in leidinggevende rol, altijd weer meer leren over nieuwe technieken, grotere of meer complexe projecten voorbereiden/uitvoeren.
Regio:
Buitenland. Niet in Nederland dus. Qua buitenland komen er allerlei regio's in aanmerking om mijzelf te vestigen en daar te wonen en te werken. En om vandaar uit allicht andere projectlocaties in andere landen of regio's aan te doen.
Opleiding:
Elektrotechniek, tal van technische en product cursussen/trainingen. HBO werk- en denkniveau.
Leeftijd:
2e helft 40.
Termijn:
Per 1 januari 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Overeen te komen, afhankelijk van de zwaarte van de functie.