Freesia87

MIJN AMBITIE
Aansturende rol, waarbij aansturen op een coachende manier gebeurt. Nog meer vakkennis op gedaan in het kweken maar ook in het handelsproces.
|
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat

Ambitie:
Aansturende rol, waarbij aansturen op een coachende manier gebeurt. Nog meer vakkennis op gedaan in het kweken maar ook in het handelsproces.
Functie:
Assistent bedrijfsleider, Voorman/vrouw, administratief medewerker in de bloemen/planten branche, webshop medewerker in bloemen/planten branche
Werkervaring:
11,5 jaar in een zorgkwekerij waarvan 8 jaar de leiding over de vruchtgewassen en diverse soorten volle grond groente. Instructie en coachen van collega's, stagiaires/leerlingen en mensen met een beperking. Social media bedrijfspagina's onderhouden, klantcontact onderhouden en nieuwe aangaan.
Sterke punten:
Harde werker, gaat voor 1000% inzet. positief, out of the box durven denken, houd van een gekkigheid op de werkvloer. sociaal en empatisch ingesteld naar de collega's.
Ik lever:
Meer productiviteit, personeel dat weet waar ze aan toe zijn, in de bedrijfsvoering stappen kunnen zetten die spannend ogen.
Aandachtspunt:
ik ben het type dat in het begin de kat uit de boom zal kijken, eenmaal ontdooit komen mijn sterke punten meer op de voorgrond te liggen.
Ontwikkelingswens:
Teelt technisch vakkennis op doen Op tijd gas terug kunnen nemen zodat 999% inzet ook goed is.
Regio:
Westland
Opleiding:
vmbo tuinbouw school, bloemisten opleiding (mbo 3), MMZ/PBGZ (zorg, MBO 4). BHV, coaching en instructie geven, begeleiden van leerlingen en stagiairs.
Leeftijd:
33
Termijn:
medio februari 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
min €2100