Harald – Duitstalig Accountmanager BD

MIJN AMBITIE
Ik wil mij verder ontplooien en groeien. Een commerciële uitdaging waar ik 100% voor kan gaan.
Commercieel/Marketing | Aalsmeer, Rijnsburg
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Commercieel/Marketing

Ambitie:
Ik wil mij verder ontplooien en groeien. Een commerciële uitdaging waar ik 100% voor kan gaan.
Functie:
Account Management, Sales (stuk koude acquisitie geen bezwaar) of Coördinator. Bij voorkeur in een internationale omgeving met een behapbaar deel reizen. Ik ben graag bij de klant en op de werkvloer. Niet alleen de eindbestemming, maar de reis ernaar toe maakt werk aantrekkelijk. De juiste functie met een coördinerende/adviserende rol is ook gewenst, maar dat is geen doel op zich.
Werkervaring:
Accountmanager Duitsland (New business), lange termijn verkoop en daghandel en een eigen bedrijf met alle facetten van businessplan tot marketing tot coaching.
Sterke punten:
Zowel beheer en binden van (bestaande) klanten als het doen van (koude) acquisitie). Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Ik breng een goede mix van ervaring en flexibiliteit mee.
Ik lever:
Ik heb een brede interesse, ervaring met new business en relatiebeheer, sta open voor verandering en ik ben een doorzetter. Ik ben ondernemend ingesteld, een self starter, die gedisciplineerd en zelfstandig kan werken, maar ook in teamverband of met andere disciplines waar nodig. Verder ben ik proactief, klant- en resultaatgericht. Ik lever een goede mix tussen denken en doen.
Aandachtspunt:
De interne strijd die heerst bij het maken van de keuze tussen snel afmaken en alles tot in de puntjes willen uitwerken. Een goede mix hierin vinden is belangrijk.
Ontwikkelingswens:
Ik wil mij ontwikkelen op het gebied van de retail en e-commerce, omdat daar de toekomst ligt. Verder zou ik een coördinerende of adviserende functie een mooie toevoeging vinden.
Regio:
Bij voorkeur een straal van 50 km rond Leiden. Als deels home office mogelijk is, is grotere afstand geen probleem. Ook reizen of aantal dagen van huis per week is een optie.
Opleiding:
Atheneum, HEAO Commerciële economie, diverse taalcursussen en product cursussen bloemen en planten.
Leeftijd:
55
Termijn:
3 maanden
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Rond de 4500 (afhankelijk van funcie en secundaire arbeidsvoorwaarden)