Jim

MIJN AMBITIE
Werken in de kwaliteit: controle/begeleiding, in de buitendienst, zorgen dat continuïteit geborgd is, alles soepel met zo min mogelijk claims of gedoe, verloopt.
Logistiek/Supply Chain, Tuinbouw/Teelt | Overig, Rotterdam, Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Logistiek/Supply Chain, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Werken in de kwaliteit: controle/begeleiding, in de buitendienst, zorgen dat continuïteit geborgd is, alles soepel met zo min mogelijk claims of gedoe, verloopt.
Functie:
Kwaliteitscontrole/begeleidingsfuncties, buitendienst, eventueel in combinatie met een teamleider rol.
Werkervaring:
Jarenlang ervaring in het vak. Eerst het keuren van product wat op de veiling aangeleverd werd, daarna meer en meer naar de pro actief begeleidende en controlerende rol waarbij ik nauw contact onder hou met klanten (via verkopers) en onze leveranciers (kwekers of handelshuizen).
Sterke punten:
Duidelijk in m'n communicatie, kennis van de meeste AGF productgroepen, ik heb snel draagvlak bij mensen, komt over als iemand met een luisterend oor en met kennis van zaken.
Ik lever:
Continuïteit wat betreft de binnenkomende- en uitgaande stromen product ten aanzien van uniformiteit en kwaliteit. Weinig gedoe waar het over de interpretatie van kwaliteit of productspecificaties gaat.
Aandachtspunt:
Weet ik even niet. Als persoon heb ik ze wel, natuurlijk, maar in m'n vak sta ik m'n mannetje. Misschien dat ik wel ook naar buiten moet kunnen, de hele dag alleen in een loods partijen product keuren en klaar, dat is m'n ding niet.
Ontwikkelingswens:
Als het over het AGF kwaliteitsvak gaat: bij blijven in de actualiteit, wellicht me meer met buitenlandse productie- projecten bezig zijn. Wanneer het over het kwaliteitsvak in de bloemen of potplanten gaat, product wat voor centraal georganiseerde retailketens wordt ingekocht, dan wil ik mij specifieke productkenmerken en specificaties eigen maken.
Regio:
Vanuit Westland. In 'n mobiele functie is dat 't land door.
Opleiding:
Tuinbouwschool.
Leeftijd:
In de 50.
Termijn:
Per 1 januari 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
te bespreken