Liam

Nieuw
MIJN AMBITIE
Leidinggeven aan multi disciplinaire teams waarmee ik in het (verre) buitenland langdurig lopende turn key kassenbouw of andersoortige projecten realiseer.
Management/Directie, Techniek/Bouw | Overig
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie, Techniek/Bouw

Ambitie:
Leidinggeven aan multi disciplinaire teams waarmee ik in het (verre) buitenland langdurig lopende turn key kassenbouw of andersoortige projecten realiseer.
Functie:
Site Manager, Supervisor functies waarbij ik verantwoordelijk ben voor de uitvoering van grootschalige/complexe bouw- en of technische projecten.
Werkervaring:
Jarenlange werkervaring als projectmanager en site manager in de industrie, het bouwen van productielijnen, installeren van industriële transport- en pelletiseer systemen, inclusief vaak het gebouw eromheen.
Sterke punten:
Gesprekspartner op alle niveaus, goed en duidelijk communiceren, teams aansturen, planmatig opdelen van een project in kleine stapjes en out of the box denken, creatieve oplossingen aanbieden.
Ik lever:
Een goedlopende uitvoering van grootschalige complexe projecten op locatie in het (verre) buitenland. Tijdige realisatie/oplevering met een heel beperkte lijst aandachtspunten bij de oplevering.
Aandachtspunt:
Soms moet ik pas op de plaats maken omdat ik te snel wil. Je moet van goede huize komen, mij te overtuigen. Ik neem niet snel iets aan (eigenwijs).
Ontwikkelingswens:
Hoewel ik goed ben in projectmanagement zou ik mijzelf daar nog verder in willen versterken.
Regio:
Voor langere tijd in het (verre) buitenland
Opleiding:
Atheneum en een reeks technische, procesverbetering en projectmanagement trainingen en cursussen gedurende m'n loopbaan.
Leeftijd:
56
Termijn:
Zodra we qua project en werkgevende organisatie een match hebben en ik daarna m'n opzegtermijn doorlopen heb.
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
circa 100K, de precieze overeenkomst is afhankelijk van enkele factoren, te bespreken.