Mark

MIJN AMBITIE
Mijn ambitie is aan de slag gaan in een baan met een qua uren normale werkweek bij een bedrijf wat mij aanspreekt waar ik m’n kennis en ervaring helemaal op in kan brengen.
Commercieel/Marketing, Management/Directie, Tuinbouw/Teelt | Boskoop
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Commercieel/Marketing, Management/Directie, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Mijn ambitie is aan de slag gaan in een baan met een qua uren normale werkweek bij een bedrijf wat mij aanspreekt waar ik m’n kennis en ervaring helemaal op in kan brengen.
Functie:
Ik heb een passie in en een grote kennis van tuinplanten , mijn huidige functie omvat het inkopen van planten voor de hoveniersbranche . Dat gaat van een viooltje in een P9 via de klok tot laanbomen: 2 stuks per dieplader. Iets in genoemde branche in combinatie met m’n administratief organisatorische vaardigheden. Functies als inkoper, assistent verkoop, ondersteuning van een bedrijfsleider (bedrijfsbureau functies) enzovoorts.
Werkervaring:
Inkopen van planten voor de hoveniersbranche . Dat gaat van een viooltje in een P9 via de klok tot laanbomen: 2 stuks per dieplader.
Sterke punten:
Open persoonlijkheid, kan snel schakelen, analytisch ingesteld , goede plantenkennis en punctueel.
Ik lever:
Snelle en accurate informatie, betrouwbare leveringen, tevreden klanten, een zo goed en foutloos mogelijk lopend proces.
Aandachtspunt:
Ik ben wat op mijzelf, dat zet me wel eens buiten de groep en omgaan met kritiek vind ik wel eens lastig.
Ontwikkelingswens:
Ik leer iedere dag nog bij. Plantenkennis is oneindig, productkennis en computervaardigheden.
Regio:
Boskoop, Waddinxveen en omgeing.
Opleiding:
Boomkwekerij opleiding.
Leeftijd:
Rond de 50
Termijn:
In de loop van 2019.
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Het gewenste salaris hangt af van meerdere factoren, het is niet het belangrijkste. Een evenwicht tussen werktijden, verantwoordelijkheden enzovoorts: zal het salaris moeten bepalen.