Maxime

Reeds bemiddeld
MIJN AMBITIE
Leidinggeven aan een internationaal, multidisciplinair team, om elke dag samen te groeien en complexe problemen op te lossen.
Management/Directie | Overig
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie

Ambitie:
Leidinggeven aan een internationaal, multidisciplinair team, om elke dag samen te groeien en complexe problemen op te lossen.
Functie:
(Internationaal) Project Manager, Consultant
Werkervaring:
Projectmanagement bij een multinational in de retail industrie, consultant bij een NYSE genoteerd bedrijf.
Sterke punten:
Detailgericht, gedisciplineerd, analytisch, leiderschap, stakeholder management, timemanagement, kritisch denkvermogen, organisatorisch vermogen, communicatie.
Ik lever:
Een georganiseerde, gedisciplineerde en innovatieve aanpak voor het leiden van projecten in een internationale omgeving.
Aandachtspunt:
Ik heb moeite met zaken loslaten, omdat ik graag de kwaliteit van het product wil garanderen en daardoor kan ik soms ook erg opgaan in (te kleine) details.
Ontwikkelingswens:
Ik wil graag mijn vaardigheden in projectmanagement verbeteren, om ervoor te zorgen dat ik het beste uit mezelf en mijn team kan halen.
Regio:
Wereldwijd
Opleiding:
Ik bezit een bachelorsdiploma in internationale relaties en politicologie en momenteel ben ik bezig met het afronden van de master in Global Affairs & Management (internationale MBA) aan de nummer 1 school in management (Times Higher Education/Wall Street Journal, 2019), voor beide opleidingen ben ik cum laude afgestudeerd. Hiernaast heb ik een PMP-examen voorbereidingscursus gevolgd en bezit ik het Six Sigma Yellow Belt certificaat.
Leeftijd:
23
Termijn:
Zomer 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
€3.850 - €4.850