Pjotr – aanstormend tuinbouwtechnieker

MIJN AMBITIE
Mezelf ontwikkelen tot een uitstekende project engineer watertechniek of verwarmingstechniek voor de internationale glastuinbouw, greenhouses.
Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt | Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Mezelf ontwikkelen tot een uitstekende project engineer watertechniek of verwarmingstechniek voor de internationale glastuinbouw, greenhouses.
Functie:
junior tekenaar/werkvoorbereider watertechniek of junior tekenaar/werkvoorbereider verwarmingstechniek.
Werkervaring:
Gewerkt in de techniek: mechanisch en hydraulisch. Hobbymatig dingen in Autocad uitgewerkt en inmiddels een tijdje in de glastuinbouw, in Westland waaronder in de Technische Dienst.
Sterke punten:
Gedreven, leergierig, communicatief, ruimtelijk- technisch inzicht en doorzettingsvermogen.
Ik lever:
Door mijn passie voor tuinbouwtechniek, inzet om mezelf zaken eigen te maken ook in eigen tijd zal ik een steile leercurve laten zien en binnen afzienbare tijd inzetbaar zijn als tekenaar/werkvoorbereider.
Aandachtspunt:
Weliswaar ben ik erg leergierig, intelligent en hebt al wat autocad ervaring: toch zal het enige tijd vergen mijzelf in te werken. Ik versta de Nederlandse taal enigszins, in de komende maanden zal ik mij die beter eigen maken.
Ontwikkelingswens:
Ik wil me graag alles wat te maken heeft met watertechniek of verwarmingstechniek in de tuinbouw eigen maken. Aan de slag als tekenaar/werkvoorbereider en mezelf ontwikkelen naar de rol als project engineer, wellicht met wat R&D componenten te zijner tijd.
Regio:
Ik woon in Hoek van Holland, aan de slag bij een turn key kassenbouwer of een installateur in regio Westland zou mooi zijn.
Opleiding:
De door mij doorlopen opleiding vertaald naar een enigzins vergelijkbare Nederlandse opleiding betreft het VWO met alle exacte vakken en daar diverse technische vakken nog bij. Daaropvolgend heb ik 3 jaar aan de universiteit gestudeerd maar doordat ik ook moest werken, een inkomen zien te verwerven was dat niet vol te houden.
Leeftijd:
29 jaar
Termijn:
Werk nu in de TD, ik sta te popelen om in een junior tekenaar/werkvoorbereider functie aan de slag te gaan. Ik kan op korte termijn van start.
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Normaal junior startsalaris.