Robert – Technische Duizendpoot

Niet meer beschikbaar
MIJN AMBITIE
Een functie in de techniek of technische dienst. Werken met mijn handen in combinatie met kennis overdragen en adviseren.
Techniek/Bouw | Lansingerland, Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Techniek/Bouw

Ambitie:
Een functie in de techniek of technische dienst. Werken met mijn handen in combinatie met kennis overdragen en adviseren.
Functie:
Technische duizendpoot werkzaamheden. Tuinbouwtechniek en packingtechniek allerlei.
Werkervaring:
Meer dan 10 jaar als machinist en scheepswerktuigbouwkundige. Onderhouden, monitoren en oplossen van storingen aan alle werktuigbouwkundige, Elektrotechnische en Watertechnische installaties aan boord van diverse schepen. Reparaties: sleutelen en lassen. Voorraadbeheer/bestellen van onderdelen, opleidingen van technische leerlingen, matrozen en begeleiden van derde partijen voor specifiek onderhoud aan boord. Regelmatig voor specifieke wensen bedenken/ontwikkelen en realiseren van technische oplossingen voor bepaalde doeleinden. Een reeks van jaren ook gewerkt in het gebouwenbeheer en alle bijkomende installaties, systemen en andere technische zaken betreffende een groot modern ziekenhuis.
Sterke punten:
Doorzettingsvermogen, analytisch vermogen, efficiënt, sociaal en zelfstandig. En een enorm technisch breed en diep inzicht.
Ik lever:
Ik combineer techniek en facilitair waarbij ik zelfstandig en efficiënt problemen oplos en nieuwe toepassingen mogelijk maak.
Aandachtspunt:
Ik kan voor sommige mensen wat te eigenwijs of te direct zijn.
Ontwikkelingswens:
Een zelfstandige functie waarbij ik nieuwe kennis op kan doen en me kan ontwikkelen in het werkveld behorend bij de technische functie. Werken in teamverband ook uitstekend. Technisch uitgedaagd worden, dingen oplossen/mogelijk maken in beperkte tijd.
Regio:
Rondom Delft, in een straal van 10 tot 15 kilometer, circa 20 tot 30 minuten woon- werkverkeer.
Opleiding:
VWO en daarna HBO Maritieme Operatie waaronder veel werktuigbouwkundige maar ook andere soort technieken.
Leeftijd:
40 jaar
Termijn:
vanaf september 2020
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
3500 bruto en als het kan eens per jaar een extra maand?