Orance

Orance

Hier wil je werken

  • Innovatief bedrijf;
  • Opererend in de internationale markt;
  • Focus ligt op het leveren van kwaliteit;
  • Onafhankelijk advies & ingenieursbureau;
  • Snelgroeiend, dus stap maar in!

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Orance, Architects in Growlight, is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in groeilicht voor de internationale hortibusiness. Het bedrijf biedt lichtdesign, elektrodesign en projectrealisatie. Arno Wartewig en René van der Sar zijn de drijvende motoren achter dit bedrijf. Samen met hun partner Orchan Koeleijv beschikken zij over een berg aan ervaring en kennis van groeilichtsystemen. Voorop staat samenwerking en kennis delen met kwekers om tot het beste resultaat te komen.

MEER OVER ORANCE

 

  • Arno: 'Onze klanten bevinden zich in de Champions League van de glastuinbouw, dat betekent dat zij óók veel van ons verwachten, dat is uitdagend!'
  • Rene: 'Jouw kennis wordt binnen enkele maanden omgezet in een werkende groeilichtinstallatie.’
  • Rene: ‘Materiaal verkopen is voor ons geen doel. Onze klant ziet jou als onderdeel van zijn team. Zo bouw je aan goede klantrelatie, je kan echt iets betekenen vanuit kennis.’
  • Orchan: 'Met klanten over de hele wereld kun je als jonge adviseur in korte tijd veel internationale ervaring opdoen’.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Orance levert diensten in een zeer dynamische markt, waarbij de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan. In deze markt zijn we één van de snelst groeiende bedrijven met een hoog ambitieniveau. We worden gezien als dé autoriteit in ons vakgebied, dus de lat ligt hoog. Tegelijkertijd is de sfeer in ons team gezellig en ontspannen, waarbij we met aandacht en focus werken aan de business case van onze klanten. We werken samen op kantoor en je bent regelmatig op locatie bij klanten. Deels vanuit huis werken kan ook. Onze klanten opereren in de Champions League van de glastuinbouw. Dit betekent dat er veel van ons en dus ook van jou wordt verwacht. Je wordt volop gestimuleerd jezelf snel en goed te ontwikkelen! En als het je interesse heeft, kun je voor klanten van Noord-Amerika tot in China aan de slag; je kunt daarbij brede internationale ervaring op doen.

 


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Succesvol ingevuld

Westland

Elektrotechnisch Tekenaar Groeilichtinstallaties

Actueel

Westland

Engineer Adviseur Groeilichtsystemen