WERVING- EN SELECTIEBUREAU

Recruitment & Careers

Elke dag zijn wij bezig om talenten en werkgevers langdurig aan elkaar te verbinden. Ons doel is het zorgen voor de beste match tussen jou en ons, kandidaat en opdrachtgever. De beste match tussen doel en resultaat, droom en baan en tussen ambitie en groeimogelijkheden.

Werving en selectie voor de horti business

Trots zijn wij op onze Westlandse roots. Wij houden van de horti business. Van de tuinbouw- techniek- en handels- en toeleverende sectoren. Bedrijven die actief zijn in de Greenports en vanuit daar de hele wereld over gaan.

Door onze jarenlange ervaring in de horti business hebben we een groot netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. Onze focus ligt op heldere communicatie met de arbeidsmarkt. We werken transparant en zijn duidelijk naar bedrijven en kandidaten. Wij investeren in duurzame relaties zodat onze dienstverlening ook op termijn bijdraagt aan het verwezenlijken van de ambities en doelstellingen van bedrijven en professionals.

Jouw ambities en doelen

Daar ligt namelijk de sleutel tot succes. Onze effectieve en daadkrachtige aanpak geeft ons inzicht in jouw ambities en doelen. Samen met werkgevers brengen we de doelen op korte en lange termijn in beeld. We nemen de positionering, de bedrijfsprocessen en afzetmarkten door. Met talenten gaan we in gesprek over ambities, competenties en toekomstperspectief. Wij hebben oog voor kwaliteit en zoeken overeenkomsten die zorgen voor de beste match.

Team MovetoCatch

Het team van MovetoCatch bestaat uit eigenaar en matchmaker Job Kuyvenhoven, matchmaker Patricia van Leeuwen, assistent Matchmaker Suzanne van Velden en Marketing en Communicatie medewerker Shirley Alleblas.

Als team screenen we de arbeidsmarkt, verzorgen we campagneactiviteiten via verschillende online kanalen en gaan we met kandidaten in gesprek. We streven elke dag naar kwaliteit en een optimale opbrengst uit onze werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarvan, is dat we ons verdiepen in profielen van mensen, toekomstig medewerkers, bedrijven, ambities en carrières. Vaak heel geconcentreerd, een enkele keer onwetend starend naar een cv en vooral met gejuich als we een positieve reactie krijgen: “ik heb wel interesse”. En met een goed gevoel als het sein groen er is: handtekeningen gezet, startdatum bekend en aan de slag.

Onze recruitmentvideo's

Cameraman Jonathan Weah is verantwoordelijk voor de opnames en de montage van recruitementvideo’s zodat oriënterende kandidaten zich een goed beeld kunnen vormen van het bedrijf. Fotografie en videoproductie wordt door MovetoCatch zelf verzorgd, zo ook de kandidaatvideo’s. Een deel van onze foto’s zijn gemaakt door vakfotograaf Rolf van Koppen.