Een passende job

Schrijf je nu in

Ontvang als eerste passende functies bij de beste werkgevers in het Westland. Wij begeleiden jou als kandidaat bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Met sollicitatietraining, coaching en salarisonderhandelingen. Door ons grote netwerk bieden wij veel mogelijkheden.


Inschrijven

 • Eenvoudig inschrijven
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Als eerste de nieuwste vacatures


  Goede service

  “Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Met de hulp van Patricia heb ik de baan gevonden waar ik naar opzoek was. Ze was de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”

  Goede begeleiding

  “De begeleiding, ondersteuning en nazorg vanuit MovetoCatch vond ik erg positief! Ze waren rustig, ter zake, kundig en lieten het qua proces helemaal bij mij. Tussentijds werd er initiatief getoond om even contact op te nemen over de gesprekken en hoe verdere zaken zouden verlopen.”

  Albert
  Fijne kennismaking

  ‘Tijdens de kennismaking werden erg goede vragen gesteld. Vervolgens kreeg ik meerdere functie- en werkgeversuggesties die bij mijn wensen en ambities aansluiten.”

  Dennis