Een passende job

Schrijf je nu in

Ontvang als eerste passende functies bij de beste werkgevers in het Westland. Wij begeleiden jou als kandidaat bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Met sollicitatietraining, coaching en salarisonderhandelingen. Door ons grote netwerk bieden wij veel mogelijkheden.


Inschrijven

 • Eenvoudig inschrijven
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Als eerste de nieuwste vacatures


  Actieve ondersteuning

  “Job en Patricia zijn een fantastisch team. Ze zitten erbovenop, helpen je heel goed bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt en ondersteunen je actief in aanloop naar de gesprekken die je met bedrijven voert.”

  Serkan
  Fijne kennismaking

  “Tijdens de kennismaking werden erg goede vragen gesteld. Vervolgens kreeg ik meerdere functie- en werkgeversuggesties die bij mijn wensen en ambities aansluiten.”

  Dennis
  Samen planmatig werken

  “Job heeft mij goed geholpen bij mijn oriëntatie. Hij is betrokken, onderzoekend, motiveert mij, werkt planmatig met je toe naar een doel.”

  Han Willem
  Efficiënt proces

  “Job heeft mij veel werk uit handen genomen. Door gezamenlijk een voorselectie te maken en bedrijven actief te benaderen hebben we het proces zeer efficiënt doorlopen. Ik ben overtuigd dat ik mezelf weer kan ontwikkelen en misschien wel het verschil kan maken bij Technokas!”

  Evelien
  Eerlijke feedback

  “Na telefonisch contact heeft Job mij tijdens de eerst kennismaking stevig bevraagd, waar ik open eerlijke directe en mijn geval positieve feedback op kreeg, dat is fijn. Vervolgens heeft Job mij geïntroduceerd bij een bedrijf en dat bleek in 1x raak. Ik ben heel blij met mijn nieuwe werkgever en werkzaamheden. Ik kan mijzelf hier volop ontwikkelen, erg veel leren in een actieve/dynamische omgeving, precies wat ik zocht!”

  Jort
  Goede service

  “Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Met de hulp van Patricia heb ik de baan gevonden waar ik naar opzoek was. Ze was de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”

  Goed advies en goede begeleiding

  ”MovetoCatch is professioneel. Ze zijn geïnteresseerd en ze geven goede begeleiding. Zowel voor, tijdens als na de start in mijn nieuw baan. Ze hebben mij echt het juiste advies gegeven.”

  Jeffrey
  Enorm netwerk

  “Ik vond de samenwerking heel fijn. Gedurende het proces werd er goed contact werd gehouden. Hun netwerk aan bedrijven is enorm en deze bedrijven kennen ze ook heel goed. Waar ik nu terecht gekomen ben had ik van tevoren niet verwacht, maar past heel goed. Fantastisch dat jullie mij deze suggestie hebben gedaan, waar ik nu m’n tijd, energie en capaciteiten in kwijt kan.”

  Tour
  Verrassend en kundig

  “Ik kende MovetoCatch al, maar ik had geen aanleiding om van baan te wisselen. Tot het moment dat ik dat wel had. Na een uitgebreid gesprek met Job ontving ik de eerste vacature. Eerst dacht ik, dit is niet voor mij. Tot ik de vacature meer op me in liet werken. Job had juist goed geluisterd en een uitstekende suggestie gedaan!”

  Snelle schakeling

  “Het proces ging supersnel! Na 1 gesprek met Job zat ik snel aan tafel met EFP International. Het contact met Patricia en Job was prettig, ze konden snel schakelen. Zonder de hulp van MovetoCatch was ik nooit bij zo’n mooi bedrijf als EFP International terecht gekomen.”

  Jochem
  Meer dan alleen zoeken

  ”Er werd niet alleen naar praktische zaken gevraagd, maar ook juist persoonlijk als: wat vind je leuk, waar ben je goed en wat zou je willen doen. Er is goed geluisterd en na de kennismaking zijn er twee passende suggesties gedaan waaruit ik uiteindelijk twee goede voorstellen heb gekregen.”

  Jasper
  Professioneel en betrokken

  “MovetoCatch is een professioneel Werving en Selectiebureau, zowel in hun uitingen als in de betrokkenheid van Job en Patricia. Zij hebben voor mij een goede selectie gemaakt van bedrijven waar ik op gesprek ben geweest en hebben mij geholpen aan een nieuwe uitdagende baan. Ze zaten dicht op mijn sollicitatieproces, zijn oprecht geïnteresseerd en denken zowel met de klant als de kandidaat mee. Kort omschreven: Super gedaan!”

  Michael
  Bedrijven vertrouwen Job

  “Vooraf heb ik goede gesprekken gevoerd met Job. Alles was transparant en eerlijk, gericht op mijn wensen. Tijdens het gesprek bij Opti-flor merkte ik dat er een goede band is en dat ze op de beoordeling van Job vertrouwen. Daardoor voelde het gesprek vanaf het begin af aan zinvol.”

  Nils
  Ik heb weer uitdaging

  “De werkwijze vanuit MovetoCatch was heel positief. Net even meer diepgang, een paar stappen extra. Dat heeft mij geholpen in mijn eigen proces en in de gesprekken. Daardoor ben ik op een plek terecht gekomen waar ik een echte uitdaging heb, waar ik lol in heb. Precies wat ik zocht.”

  Rob
  Goed bereikbaar en kritisch

  “Na kennismaking met Job ben ik eerst bij enkele bedrijven een kop koffie gaan drinken om te proeven of er een mogelijke match in zat. Vervolgens zijn we het daadwerkelijke sollicitatieproces ingegaan, waarbij job er soms bij zat: dat was echt een meerwaarde. Job gaf ruimte om na te denken, was goed bereikbaar en kritisch. Zonder Job had ik nu mijn huidige job niet gehad. “

  Richard
  Uitstekende begeleiding

  “Nadat we eerst telefonisch gesproken hadden, kon ik snel persoonlijk aan tafel vertellen wat voor mij belangrijk was en waar ik naar op zoek was. Job kwam al snel met verschillende suggesties en heeft vervolgens ook snel gesprekken voor me geregeld bij de betreffende bedrijven. Hij hield nauw contact met mij en bleef betrokken. Inmiddels ben ik lekker aan het werk.”

  Bart
  Erg betrokken

  ” I really appreciated the involvement of MovetoCatch. I am still working on my Dutch, but this was no problem in assisting me in finding a job”

  Marina
  Goede begeleiding

  “De begeleiding, ondersteuning en nazorg vanuit MovetoCatch vond ik erg positief! Ze waren rustig, ter zake, kundig en lieten het qua proces helemaal bij mij. Tussentijds werd er initiatief getoond om even contact op te nemen over de gesprekken en hoe verdere zaken zouden verlopen.”

  Albert