Oriënteren op een nieuwe baan

 

  • Je wilt je goed oriënteren op nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Je weet wat je nu hebt en je wilt er op vooruitgaan.
  • Misschien vind je het moeilijk je huidige werkgever en collega’s te verlaten.
  • Je kent vermoedelijk wel enkele bedrijven in jouw branche. Toch zou je willen weten of er bedrijven zijn die je niet kent, maar waar het juist heel goed mee zou matchen. Je kunt ons eerst bellen voor info over werkgevers.
  • Wij gaan je helpen de juiste keuze te maken.

Goede service

“Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Met de hulp van Patricia heb ik de baan gevonden waar ik naar opzoek was. Ze was de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”

Bedrijven vertrouwen Job

“Vooraf heb ik goede gesprekken gevoerd met Job. Alles was transparant en eerlijk, gericht op mijn wensen. Tijdens het gesprek bij Opti-flor merkte ik dat er een goede band is en dat ze op de beoordeling van Job vertrouwen. Daardoor voelde het gesprek vanaf het begin af aan zinvol.”

Nils
Efficiënt proces

“Job heeft mij veel werk uit handen genomen. Door gezamenlijk een voorselectie te maken en bedrijven actief te benaderen hebben we het proces zeer efficiënt doorlopen. Ik ben overtuigd dat ik mezelf weer kan ontwikkelen en misschien wel het verschil kan maken bij Technokas!”

Evelien