Ik zoek een baan

Met een goed gevoel de volgende stap zetten?
Groeien in werkzaamheden en doorgroeien naar een andere functie?
Nieuwe ervaringen opdoen?
Betere werkgever en collega’s vinden?

WERKEN IN DE HORTI BUSINESS

Baan gezocht

Ben jij een professional in de tuinbouw of heb je de ambitie om hier te gaan werken? Wil jij je goed oriënteren op andere mogelijkheden? Wil je weten wat ‘je waard bent’ en wat een marktconform salaris is voor jouw huidige en vergelijkbare functies? Wil je jouw wensen en ideeën met betrekking tot je carrière met iemand bespreken die specialist is in arbeidsmarkt gerelateerde zaken? Vertel het ons.

Nieuwsgierig? Check hier de ervaringen van Jeroen

 

Nieuwsgierig? check hier onze kandidatenvideo

 

Uitgebreid netwerk
Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe contacten in de tuinbouwsector. Een aanbeveling bij bedrijven via ons werkt meestal sneller en effectiever dan een eigen sollicitatie.

Inschrijven of direct solliciteren
Je kunt je vrijblijvend bij ons inschrijven, zodat wij je bij een geschikte vacature kunnen informeren. Weet je al exact waar je naar op zoek bent? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Solliciteren in tijden van Corona
Solliciteren in deze tijd gaat gewoon door. Het is mogelijk om de eerste gesprekken te doen met videobellen van Whatsapp. Afspraken over wanneer je aan de slag gaat, kunnen we ook op een andere manier vormgeven. Denk aan een afspraak maken om het contract later in het jaar te laten ingaan.

Een greep uit de verschillende functies en disciplines waarin wij bemiddelen: engineering, teelt, bedrijfsbureau, planning, logistiek, productie, veredeling, financieel, kassenbouw, installatietechniek, accountmanagement, management, inkoop, software development, supply chain management, online marketing.

BEKIJK ALLE VACATURES

BEKIJK ONZE VACATUREVIDEOS

DOWNLOAD ONZE FLYER CARRIERE APK

Wij vinden de beste match voor jou

VRIJBLIJVEND INSCHRIJVEN
In 7 stappen naar jouw nieuwe baan

BEKIJK ONZE WERKWIJZE
Vergroot jouw kans op een nieuwe baan

PROFIEL AANMAKEN


SAMEN NAAR DE PERFECTE MATCH

Persoonlijke aanpak

Ons doel is de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever. Dat gaat verder dan werkervaring en competenties. Onze persoonlijke aanpak maakt het mogelijk om met jou mee te denken. We leren jou kennen en weten welke werkzaamheden, functies en bedrijfscultuur het beste bij jou past.

Wij adviseren jou over de richting waar je het beste kunt zoeken én we geven suggesties. Dit kunnen concrete functies en bedrijven zijn. We introduceren jou bij het bedrijf van jouw keuze als er een openstaande vacature is.

Vooruitlopende op jouw oriënterende kennismaking informeren wij je over het bedrijf, de cultuur en de mensen. We schetsen een heel realistisch beeld. Je ontvangt tips voor het gesprek en we helpen je om de arbeidsvoorwaarden helder te krijgen. Mocht je het prettig vinden dan kunnen we je ook ondersteunen bij de onderhandelingen.

Met een goed gevoel naar de volgende stap!

Geheimhouding
Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Jij hebt het recht dat niemand, behalve diegenen die jij in vertrouwen neemt, op de hoogte is van jouw overwegingen om een andere stap te willen maken. We introduceren jou alleen bij bedrijven na overleg en dus na akkoord van jou. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.HULP BIJ VINDEN VAN EEN BAAN

Tips voor werkzoekenden

7 tips voor het vinden van de juiste baan