Cruciale rol?

Wij vinden de specialist

Je hebt al een schets gemaakt, een vacature uitgezet en enkele mensen in jullie netwerk gepolst, maar nog geen geschikte kandidaat in beeld. En de datum dat de huidige man of vrouw het bedrijf verlaat komt dichterbij.

  • Hoe kun je de bijzondere aspecten van deze functie en die van jouw organisatie doeltreffend communiceren naar de arbeidsmarkt?
  • Waar bevinden zich die potentiële kandidaten, die op basis van hun kennis en ervaring invulling kunnen geven aan deze baan?
  • Hoe ga jij hen bereiken én interesseren?

En dan de moeilijkste vraag: hoe ga je tijd vinden om die kandidaat te vinden? Je hebt namelijk al een volle agenda: overlegmomenten, belangrijke dossiers passeren je bureau en je klanten en medewerkers hebben juist nu jouw aandacht nodig. En toch heeft het tijdig vinden van de juiste medewerker voor die cruciale rol hoge prioriteit.  Herken jij je in deze situatie?

Wij schakelen snel, gaan direct aan de slag om het in één keer goed te doen. Het resultaat is binnen enkele dagen tot weken zichtbaar in de vorm van een reëel en aantrekkelijk profiel, een videocampagne en misschien al wel de eerste kandidaat door inschakelen van ons netwerk.

LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Naast onze kennis en ervaring van het recruitment- en selectie vak waarderen onze opdrachtgevers onze hoge mate van betrokkenheid. We voelen de verantwoordelijkheid om de functie snel en goed in te vullen en handelen daar ook naar.

Inschakelen van MovetoCatch betekent een gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarbij je met een gerust hart ons de lead geeft. Zodat wij op de juiste wijze, en snel werk kunnen maken van het vinden van de beste kandidaat en samen tot de beste match komen.