Waarom MovetoCatch?
- Specialist in horti business
- Persoonlijk contact
- Groot netwerk
- Duurzame relaties
- Kennis van de markt en de branche

OVER ONS
In 7 stappen een geschikte medewerker

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

Ben je op zoek naar een (andere) baan in de regio?

Misschien weet je precies wat je zoekt of heb je ongeveer een idee in wat voor richting je een passende werkgever zoekt.

Patricia en Job kennen de arbeidsmarkt, weten wat voor functies er beschikbaar zijn, hebben de kennis wat voor werkzaamheden passen bij jouw competenties en wat leuke, aantrekkelijke bedrijven zijn om voor te werken.

 

Voordelen voor jou

Contact opnemen met MovetoCatch betekent gebruik maken van onze meedenk capaciteit: gerichter, sneller  en een beter passende baan en werkgever vinden!

Een kort overzicht van de bedrijvigheid in Barendrecht en omgeving waar wij zoal bekend mee zijn:

 • Het handels- bedrijventerrein waar onder andere The Greenery, Hollande Barendrecht, Fresh2You, Fruity King en Premeale United gevestigd zijn.
 • Bedrijven die zich met het in- en verkopen van groenten en fruit bezighouden, AGF-leveranciers voor supermarktketens, packers en transporteurs.
 • Bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard met inmiddels een reeks bedrijven.
 • Het bedrijf Bakker Barendrecht wat ervoor zorgt dat alle Albert Heijn vestigingen keurig en op tijd hun schappen gevuld krijgen.
 • VKC Logistics wat uitstekende logistieke dienstverlening biedt, Fortuna Frutos, Fruitone Europe, Carsol Europe, R&M Forwarding en Van Gelder Ridderkerk.

MovetoCatch zoekt met jou uit bij welk van deze en andere bedrijven het klikt, wat is een prettige werkgever voor jou. En we vinden de best passende functie. Of het nu gaat om een commerciële accountmanager-, een inkoop functie of om een baan in de logistiek.

Naast deze en nog andere bedrijven zoals genoemd vinden we met jou de bijpassende baan in de omgeving. Bij een bedrijf in Dordrecht, Rotterdam of Oud-Beijerland.

Patricia en Job kennen de verschillende bedrijven, weten wat voor cultuur er heerst, wat voor functies er momenteel open staan en wat je aan kennis, ervaring of aan interesses en competenties nodig hebt om succesvol invulling te geven aan een baan die jou wel wat lijkt.

Schrijf je in en wij nemen contact met je op.

Inschrijven

 • Eenvoudig inschrijven
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Als eerste de nieuwste vacatures


  Ik heb weer uitdaging

  “De werkwijze vanuit MovetoCatch was heel positief. Net even meer diepgang, een paar stappen extra. Dat heeft mij geholpen in mijn eigen proces en in de gesprekken. Daardoor ben ik op een plek terecht gekomen waar ik een echte uitdaging heb, waar ik lol in heb. Precies wat ik zocht.”

  Rob
  Uitstekende begeleiding

  “Nadat we eerst telefonisch gesproken hadden, kon ik snel persoonlijk aan tafel vertellen wat voor mij belangrijk was en waar ik naar op zoek was. Job kwam al snel met verschillende suggesties en heeft vervolgens ook snel gesprekken voor me geregeld bij de betreffende bedrijven. Hij hield nauw contact met mij en bleef betrokken. Inmiddels ben ik lekker aan het werk.”

  Bart
  Erg betrokken

  ” I really appreciated the involvement of MovetoCatch. I am still working on my Dutch, but this was no problem in assisting me in finding a job”

  Marina
  Meer dan alleen zoeken

  ”Er werd niet alleen naar praktische zaken gevraagd, maar ook juist persoonlijk als: wat vind je leuk, waar ben je goed en wat zou je willen doen. Er is goed geluisterd en na de kennismaking zijn er twee passende suggesties gedaan waaruit ik uiteindelijk twee goede voorstellen heb gekregen.”

  Jasper
  Fijne kennismaking

  “Tijdens de kennismaking werden erg goede vragen gesteld. Vervolgens kreeg ik meerdere functie- en werkgeversuggesties die bij mijn wensen en ambities aansluiten.”

  Dennis
  Efficiënt proces

  “Job heeft mij veel werk uit handen genomen. Door gezamenlijk een voorselectie te maken en bedrijven actief te benaderen hebben we het proces zeer efficiënt doorlopen. Ik ben overtuigd dat ik mezelf weer kan ontwikkelen en misschien wel het verschil kan maken bij Technokas!”

  Evelien
  Goede service

  “Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Met de hulp van Patricia heb ik de baan gevonden waar ik naar opzoek was. Ze was de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”

  Samen planmatig werken

  “Job heeft mij goed geholpen bij mijn oriëntatie. Hij is betrokken, onderzoekend, motiveert mij, werkt planmatig met je toe naar een doel.”

  Han Willem
  Verrassend en kundig

  “Ik kende MovetoCatch al, maar ik had geen aanleiding om van baan te wisselen. Tot het moment dat ik dat wel had. Na een uitgebreid gesprek met Job ontving ik de eerste vacature. Eerst dacht ik, dit is niet voor mij. Tot ik de vacature meer op me in liet werken. Job had juist goed geluisterd en een uitstekende suggestie gedaan!”

  Eerlijke feedback

  “Na telefonisch contact heeft Job mij tijdens de eerst kennismaking stevig bevraagd, waar ik open eerlijke directe en mijn geval positieve feedback op kreeg, dat is fijn. Vervolgens heeft Job mij geïntroduceerd bij een bedrijf en dat bleek in 1x raak. Ik ben heel blij met mijn nieuwe werkgever en werkzaamheden. Ik kan mijzelf hier volop ontwikkelen, erg veel leren in een actieve/dynamische omgeving, precies wat ik zocht!”

  Jort
  Enorm netwerk

  “Ik vond de samenwerking heel fijn. Gedurende het proces werd er goed contact werd gehouden. Hun netwerk aan bedrijven is enorm en deze bedrijven kennen ze ook heel goed. Waar ik nu terecht gekomen ben had ik van tevoren niet verwacht, maar past heel goed. Fantastisch dat jullie mij deze suggestie hebben gedaan, waar ik nu m’n tijd, energie en capaciteiten in kwijt kan.”

  Tour
  Goede begeleiding

  “De begeleiding, ondersteuning en nazorg vanuit MovetoCatch vond ik erg positief! Ze waren rustig, ter zake, kundig en lieten het qua proces helemaal bij mij. Tussentijds werd er initiatief getoond om even contact op te nemen over de gesprekken en hoe verdere zaken zouden verlopen.”

  Albert
  Snelle schakeling

  “Het proces ging supersnel! Na 1 gesprek met Job zat ik snel aan tafel met EFP International. Het contact met Patricia en Job was prettig, ze konden snel schakelen. Zonder de hulp van MovetoCatch was ik nooit bij zo’n mooi bedrijf als EFP International terecht gekomen.”

  Jochem
  Bedrijven vertrouwen Job

  “Vooraf heb ik goede gesprekken gevoerd met Job. Alles was transparant en eerlijk, gericht op mijn wensen. Tijdens het gesprek bij Opti-flor merkte ik dat er een goede band is en dat ze op de beoordeling van Job vertrouwen. Daardoor voelde het gesprek vanaf het begin af aan zinvol.”

  Nils
  Professioneel en betrokken

  “MovetoCatch is een professioneel Werving en Selectiebureau, zowel in hun uitingen als in de betrokkenheid van Job en Patricia. Zij hebben voor mij een goede selectie gemaakt van bedrijven waar ik op gesprek ben geweest en hebben mij geholpen aan een nieuwe uitdagende baan. Ze zaten dicht op mijn sollicitatieproces, zijn oprecht geïnteresseerd en denken zowel met de klant als de kandidaat mee. Kort omschreven: Super gedaan!”

  Michael
  Goed advies en goede begeleiding

  ”MovetoCatch is professioneel. Ze zijn geïnteresseerd en ze geven goede begeleiding. Zowel voor, tijdens als na de start in mijn nieuw baan. Ze hebben mij echt het juiste advies gegeven.”

  Jeffrey
  Actieve ondersteuning

  “Job en Patricia zijn een fantastisch team. Ze zitten erbovenop, helpen je heel goed bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt en ondersteunen je actief in aanloop naar de gesprekken die je met bedrijven voert.”

  Serkan
  Goed bereikbaar en kritisch

  “Na kennismaking met Job ben ik eerst bij enkele bedrijven een kop koffie gaan drinken om te proeven of er een mogelijke match in zat. Vervolgens zijn we het daadwerkelijke sollicitatieproces ingegaan, waarbij job er soms bij zat: dat was echt een meerwaarde. Job gaf ruimte om na te denken, was goed bereikbaar en kritisch. Zonder Job had ik nu mijn huidige job niet gehad. “

  Richard