Waarom MovetoCatch?
- Specialist in horti business
- Persoonlijk contact
- Groot netwerk
- Duurzame relaties
- Kennis van de markt en de branche

OVER ONS
In 7 stappen een geschikte medewerker

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

Ben je op zoek naar een (andere) baan in de regio?

Misschien weet je precies wat je zoekt of heb je ongeveer een idee in wat voor richting je een passende werkgever zoekt.

Patricia en Job kennen de arbeidsmarkt, weten wat voor functies er beschikbaar zijn, hebben de kennis wat voor werkzaamheden passen bij jouw competenties en wat leuke, aantrekkelijke bedrijven zijn om voor te werken.

 

Voordelen voor jou

Contact opnemen met MovetoCatch betekent gebruik maken van onze meedenk capaciteit: gerichter, sneller  en een beter passende baan en werkgever vinden!

Een kort overzicht van de bedrijvigheid in Barendrecht en omgeving waar wij zoal bekend mee zijn:

 • Het handels- bedrijventerrein waar onder andere The Greenery, Hollande Barendrecht, Fresh2You, Fruity King en Premeale United gevestigd zijn.
 • Bedrijven die zich met het in- en verkopen van groenten en fruit bezighouden, AGF-leveranciers voor supermarktketens, packers en transporteurs.
 • Bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard met inmiddels een reeks bedrijven.
 • Het bedrijf Bakker Barendrecht wat ervoor zorgt dat alle Albert Heijn vestigingen keurig en op tijd hun schappen gevuld krijgen.
 • VKC Logistics wat uitstekende logistieke dienstverlening biedt, Fortuna Frutos, Fruitone Europe, Carsol Europe, R&M Forwarding en Van Gelder Ridderkerk.

MovetoCatch zoekt met jou uit bij welk van deze en andere bedrijven het klikt, wat is een prettige werkgever voor jou. En we vinden de best passende functie. Of het nu gaat om een commerciële accountmanager-, een inkoop functie of om een baan in de logistiek.

Naast deze en nog andere bedrijven zoals genoemd vinden we met jou de bijpassende baan in de omgeving. Bij een bedrijf in Dordrecht, Rotterdam of Oud-Beijerland.

Patricia en Job kennen de verschillende bedrijven, weten wat voor cultuur er heerst, wat voor functies er momenteel open staan en wat je aan kennis, ervaring of aan interesses en competenties nodig hebt om succesvol invulling te geven aan een baan die jou wel wat lijkt.

Schrijf je in en wij nemen contact met je op.

Inschrijven

 • Eenvoudig inschrijven
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • Als eerste de nieuwste vacatures


  Goede service

  “Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Met de hulp van Patricia heb ik de baan gevonden waar ik naar opzoek was. Ze was de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”

  Bedrijven vertrouwen Job

  “Vooraf heb ik goede gesprekken gevoerd met Job. Alles was transparant en eerlijk, gericht op mijn wensen. Tijdens het gesprek bij Opti-flor merkte ik dat er een goede band is en dat ze op de beoordeling van Job vertrouwen. Daardoor voelde het gesprek vanaf het begin af aan zinvol.”

  Nils
  Efficiënt proces

  “Job heeft mij veel werk uit handen genomen. Door gezamenlijk een voorselectie te maken en bedrijven actief te benaderen hebben we het proces zeer efficiënt doorlopen. Ik ben overtuigd dat ik mezelf weer kan ontwikkelen en misschien wel het verschil kan maken bij Technokas!”

  Evelien