Hortimat

Hortimat

Hier wil je werken

  • Dynamisch bedrijf, altijd leven in de brouwerij;
  • Opererend in een internationale markt;
  • Grote verscheidenheid aan techniek;
  • Modern pand en kantoor.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Hortimat is specialist in de revisie van tuinbouwtechniek. In de werkplaats worden complete projecten gerealiseerd, machines volledig gereviseerd en transport klaargezet voor een spoedige uitlevering aan klanten over de hele wereld.

LEES MEER OVER HORTIMAT

 

  • ‘Het is hier dynamisch, soms hectisch en er is altijd leven in de brouwerij!’
  • 'Als dit bij je past en je de functie goed invult heb je veel vrijheid. En dan is er alle ruimte en support jezelf te ontwikkelen'.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Voor wie denkt: ‘gebruikte tuinbouwmaterialen?’ Dit is een wereldwijde dynamische business! En anno 2021 levert Hortimat op nieuwbouwprojecten en aan hoogwaardige tuinbouwbedrijven: machines, complete lijnen, uitdagende projecten waar alle medewerkers van Hortimat dagelijks keihard en slim aan werken. En laat nou net techniek en handel beide mensenwerk zijn. Bij Hortimat zijn het de medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat we klanten te woord staan, uitluisteren wat hun behoeften zijn en voorstellen in elkaar zetten die meer mogelijk maken. Waarbij we vervolgens alles in het werk stellen om vernieuwde machines en aangepaste lijnen af te leveren die na installatie precies zo functioneren zoals de klant wenst.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Westland

Werkvoorbereider – Projectcoördinator

Westland

Junior Verkoper