The Green House Growers

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Met dit moderne glastuinbouwbedrijf telen we rechtstreeks voor en leveren aan de verschillende grote Engelse supermarktketens. Jaco met ruimschoots operationele managementervaring, is verantwoordelijk voor de operations, inclusief sorteren en packen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van de arbeid op tomaten kwekerijen in Nederland, is Murat als Kasleider verantwoordelijk voor alle arbeid in beide kassen: indraaien, bladplukken, dieven het oogsten van de komkommers, de tomaten enzovoorts. Rik verhuisde 2 jaar geleden vanuit Nederland naar Engeland en regelt als directeur van alles aan commerciële-, financiële-, overheidszaken en nog een heleboel meer: waar wij blij mee zijn dat wij daar niet over na hoeven te denken. Rik weet vaak ook hoe dingen op de kwekerij in elkaar steken en geeft veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht te organiseren en in te richten.  Professionele werkwijzen met verslaglegging zijn daarbij een vereiste, voor een goed functioneren binnen The Green House Growers.

Bekijk hier de videoportretten voor een indruk van de medewerkers en het bedrijf

MEER OVER THE GREEN HOUSE GROWERS


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

The Green House Growers begon in 1977 als een klein familiebedrijf.
Inmiddels is het in Engeland gewortelde familiebedrijf versterkt met Nederlandse glastuinbouwondernemer- aandeelhouders.
Samen sterk!

Met kwekerijen in Sussex en in Norfolk telen en leveren we een substantieel deel van de Engelse tomaten en komkommers.
Altijd al, beperken we de impact van onze productieactiviteiten op de omgeving zoveel mogelijk. Op onze nieuwe kwekerijen maken we gebruik van restwarmte, zo weten we onze carbon footprint nog verder te verlagen.

Onze specialisten telen in onze kwekerijen op Britse grond kwaliteitsproducten.
Wij leveren die rechtstreeks vers aan de Engelse supermarktketens. Supersnel van plant naar bord.
Zo maken we de supplychain optimaal: kort, betrouwbaar en efficiënt.

The Green House Growres – Great tasting sustainable food.

Wonen in Engeland:
Onze kwekerij bevindt zich in een landelijke omgeving. Je vindt hier tussen de velden en de akkers gemoedelijke dorpen en veel historie. 20 minuten bij ons vandaan vind je de stad waar alles wat je nodig hebt te vinden is. Van sportscholen tot haventjes aan de rivier, van Pubs tot Shopping Mall en van restaurants, de bezorgservice en uitgaansgelegenheid tot strand. De bevolking hier onderscheidt zich, het zijn aardige en behulpzame mensen. Dat, in combinatie met de ruimte die je hier hebt met ook de natuur, is voor ons als collega’s een verademing. En wil je toch met enige regelmaat Nederland een weekeinde aan doen: het is enkele uren reizen. Daarbij kun je kiezen voor het vliegtuig, de trein of een combinatie van boot en trein.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

RAAK GEINSPIREERD

Meer video's