Agora

Agora

Hier wil je werken

 • Nationaal
 • Internationaal
 • Goede sfeer
 • Verantwoordelijkheid
 • Vrijheid

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Agora is op nationaal en internationaal niveau een vaste waarde. De eigen aankoopdienst staat garant voor kwaliteit en versheid. Door hun know-how en professionalisme dragen ze service en kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten ondergaan een grondige controle alvorens ze de groothandel binnenkomen. Bij Agora hangt er een goede sfeer en iedereen krijgt genoeg verantwoordelijkheid en vrijheid binnen de uitvoering van de werkzaamheden.

MEER WETEN?

 • Paul van Leeuwen, inkoper:
  "Ik werk al 26 jaar bij Agora. De vrijheid en de verantwoordelijkheid die we krijgen in ons werk vindt ik prettig. Er heerst een aangename sfeer in het team en de organisatie."
 • Jack Glasbergen:
  "Ik ga met veel plezier naar mijn werk. Het bedrijf kenmerkt zich door de goede sfeer die er hangt. Er zijn korte lijnen en een open structuur. Het is een moderne organisatie en iedereen heeft een mooie werkplek."
 • Dirk Laremans:
  "Agora is een familie bedrijf waar veel kansen zijn voor jonge medewerkers. Het heeft een nieuwe schone, veilige en vooral prettige werkomgeving. Iedereen krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen de uitvoering van zijn of haar taken."
 • Esmee van Waalwijk- van Doorn, Logistiek:
  "Van een stageplek ben ik doorgegroeid naar een volwaardige functie binnen het bedrijf en in de komende jaren wil ik nog meer groeien binnen het bedrijf. Deze groeimogelijkheden zijn er voor iedereen.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Agora is opgericht door Marc en Gerd Van Turnhout-Nagels. Door de familie en met de hulp van de dynamische medewerkers, is Agora in 1981 uitgegroeid tot een groothandel. Agora is op nationaal en internationaal niveau een vaste waarde. De eigen aankoopdienst staat garant voor kwaliteit en versheid. Door hun know-how en professionalisme dragen ze service en kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten ondergaan een grondige controle alvorens ze de groothandel binnenkomen.

Heden wordt de groep voortgezet door de 4 kinderen, Ellen, Katrin, Jolien en Nick  Van Turnhout, en dit met evenveel passie en enthousiasme.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Reeds bemiddeld

Aalsmeer

Logistiek Regelaar – Planner (meewerkend) met groeimogelijkheden

Succesvol ingevuld

Aalsmeer

Personeelsfunctionaris – Personeelsplanner