Together2Grow

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Jaarrond kweken wij de unieke Alstroemeria, onze favoriete bloem! We bieden een zeer ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige Alstroemeria en Florinca (Tros Alstroemeria) rassen.

Er wordt nauw samengewerkt met veredelaars en daardoor kunnen we regelmatig nieuwe rassen introduceren, die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

Door te werken met een geavanceerd teeltproces, kunnen wij gedurende het hele jaar een zeer constante kwaliteit bieden.

De Alstroemeria is niet alleen een prachtige bloem, ook is ze erg lang houdbaar. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat we een breed spectrum van klanten kunnen leveren, voor ieder wat wils!

MEER WETEN?


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Tien jaar geleden ontstond Together2Grow vanuit twee bedrijven; BZ Alstroemeria en Van Veen Alstroemeria. Eigenaren Bernard Zuidgeest en Fedor van Veen zaten boordevol ambitie en vonden elkaar in de gedachte dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen. Er viel namelijk nog veel te optimaliseren op het gebied van teelt en commercie in een sector waar de ontwikkelingen razendsnel gaan. In 2016 fuseerden de bedrijven en was de geboorte van Together2Grow een feit.

Wij telen op drie locaties, in Schipluiden, Poeldijk en Kwintsheul. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot 8,8 hectare teeltoppervlakte. Jaarlijks telen we zo’n 33 miljoen stelen die wereldwijd naar retailers, groothandelaren en bloemisten worden verspreid. Wij zetten alles op alles om jaarrond de hoogste kwaliteit alstroemeria’s en florinca’s te leveren.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures