Bunnik Vriesea’s

Bunnik Vriesea’s

Hier wil je werken

 • Alert, doortastend, juiste bemesting, ’t nieuwe telen in een topbedrijf.
 • Korte lijnen
 • Informele cultuur
 • Ondernemend en ambitieus bedrijf met een heldere visie.
 • Modernste en meeste complete teelttechniek

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Door een gedreven en vakkundig team wordt op onze kwekerij duurzaam geproduceerd. Een team en proces waar we bijzonder trots op zijn. Bunnik Vriesea’s is een bedrijf waarbij de mensen centraal staan. Er hangt een familiaire sfeer en er is genoeg ruimte voor zelfontplooiing.

MEER WETEN?

 • Robin Koesveld, Verkoop:
  "Binnen het bedrijf hebben we verschillende teams. Samenwerken binnen het team maar ook onderling met de verschillende teams is belangrijk. Er heerst een goede sfeer in de teams. Iedereen probeert elkaar te motiveren en ook tijd te nemen om feedback te geven op de werkzaamheden.
 • Bas den Boer, werkt met de nieuwe wijder zet machine:
  "Bij Bunnik Vriesea’s heb ik prettige en gezellige collega's. Elke dag is anders. Er vindt continue ontwikkeling plaats in het bedrijf. Met de leiding van het bedrijf kan ik lezen en schrijven. Deze korte lijnen vind ik fijn."
 • "Gert, teler/productieleider:
  "Er heerst in ons bedrijf een Familiaire sfeer. Voor de werknemer betekent dat korte lijnen, veel samen werken, laagdrempelige benadering, leuke uitjes en de vrijdagmiddagborrel. De mens staat bij ons centraal. Bij drukte stropen we met z’n allen de mouwen op."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Je nieuwe werkgever is een ondernemend en ambitieus bedrijf met een heldere visie. De lijnen zijn kort, de cultuur informeel, doelgericht en opbouwend. Het bedrijf investeert in marketing, verkoop, mechanisatie, automatisering, medewerkers, veredeling én in de modernste en meeste complete teelttechniek; er wordt gewerkt volgens het nieuwe telen. De combinatie van gedegen en vernieuwingsgericht ondernemerschap maakt dit bedrijf tot één van de leiders in haar markt. Of het nu om het bedienen van klanten, om jou als talentvol en gewaardeerd medewerker, om productvernieuwing of om de teelt gaat. Op alle punten willen we het goed en steeds nog weer wat beter doen.

Klik hier voor de bedrijfsvideo van Bunnik Vriesea’s.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures