Bdairy

Bdairy

Hier wil je werken

  • Groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Energiek, vertrouwend en persoonlijk;
  • Informele en betrokken professionele werksfeer;
  • Veel opleidingsmogelijkheden.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

We doen zuivel anders

Bdairy is een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsindustrie voorziet van een breed scala aan zuiveloplossingen tegen toonaangevende serviceniveaus. Bdairy is een partner voor zowel kopers als verkopers van producten en ingrediënten en levert diensten op het gebied van logistiek, financiën, handel, kwaliteitsborging en nog veel meer. We groeien voortdurend, gedreven door enthousiasme, ervaring en een steeds groter wordende marktkennis.

Wij zijn betrouwbaar, energiek en persoonlijk. Duidelijke communicatielijnen en enthousiasme voor de voedingsmiddelenindustrie beloven wij.

Visie
Een toonaangevend wereldwijd handelsbedrijf zijn met uitstekende serviceniveaus.

Missie
De wereldwijde voedingsindustrie voorzien van op maat gemaakte zuiveloplossingen.

MEER WETEN OVER BDAIRY:

  • Justin: ‘Alle ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen, te groeien: The Sky is The Limit’.
  • Eduard: ‘Er heerst hier een informele en tegelijk betrokken professionele sfeer, collega’s hebben veel voor elkaar over, een uitstekende teamspirit’.
  • Justin: ‘Met veel plezier werkte ik hier 3 jaar als Logistics Coördinator en kon toen overstappen, werk nu als handelaar’
  • Jasper: De logistiek, de internationale transporten organiseren, dát is m’n passie’.
  • Eduard: ‘Bij Bdairy heb je veel, heel veel ruimte voor eigen initiatief’.
  • Jasper: ‘Met alles wat er gebeurt door de wereld heen hebben we zaken op te lossen: heerlijk die uitdagingen’.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Onze cultuur

Natuurlijk is ons team gemotiveerd om ons bedrijf te laten groeien. Maar ze worden ook gestimuleerd om te investeren in hun eigen dromen, capaciteiten en soft skills.

Bdairy stelt jonge mensen met een ondernemersmentaliteit in staat om de zuivelbusiness te veroveren door vanuit hun eigen kracht te bouwen. Als medewerker van Bdairy krijg je alle tools die je nodig hebt om je netwerk op te bouwen, mensen uit verschillende culturen te ontmoeten en te groeien als professional en als persoon.

Als jong en avontuurlijk bedrijf is de werkomgeving zowel leuk als uitdagend. Hoewel individueel initiatief wordt aangemoedigd, zal teamwerk altijd fundamenteel blijven. De gecombineerde marktinformatie van ons team en de serviceniveaus die we bieden, onderscheiden ons.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Nieuw

Zuid Holland

Logistiek Coördinator

Nieuw

Zuid Holland

Analist – Handelaar – Trader – Accountmanager