Bdairy

DE EXPERTISE

Het bedrijf

We doen zuivel anders

Bdairy is een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsindustrie voorziet van een breed scala aan zuiveloplossingen tegen toonaangevende serviceniveaus. Bdairy is een partner voor zowel kopers als verkopers van producten en ingrediënten en levert diensten op het gebied van logistiek, financiën, handel, kwaliteitsborging en nog veel meer. We groeien voortdurend, gedreven door enthousiasme, ervaring en een steeds groter wordende marktkennis.

Wij zijn betrouwbaar, energiek en persoonlijk. Duidelijke communicatielijnen en enthousiasme voor de voedingsmiddelenindustrie beloven wij.

Visie
Een toonaangevend wereldwijd handelsbedrijf zijn met uitstekende serviceniveaus.

Missie
De wereldwijde voedingsindustrie voorzien van op maat gemaakte zuiveloplossingen.

MEER OVER BDAIRY


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Sinds onze oprichting in 2017 hebben onze waarden ervoor gezorgd dat ons bedrijf floreerde.

Energie
We gaan net dat stapje verder en handelen snel. Ons enthousiasme werkt echt aanstekelijk.

Vertrouwen
Onze ervaring, nuchterheid en financiële ruggengraat minimaliseren uw risico’s.

Persoonlijke aanpak
We zijn proactief en transparant en zullen te allen tijde open communiceren.

Duurzaamheid
Bdairy zet zich in om bij te dragen aan een duurzame toeleveringsketen. In deze context bieden we een verscheidenheid aan biologische, Origin Green, 95% grasgevoerde en gereduceerde CO2-voetafdrukopties, als onderdeel van ons brede portfolio van zuivelproducten. In het kader van onze activiteiten om een ​​duurzame toeleveringsketen voor zuivelproducten te promoten, is Bdairy onlangs toegetreden tot Ecovadis, zodat we onze duurzaamheidsprestaties op een empirisch onderbouwde manier kunnen monitoren en delen. Verder omvatten onze werkzaamheden:

  • Vraag en aanbod bij elkaar brengen
  • Bouwen aan een netwerk van partners die actief bezig zijn met duurzaamheid
  • De voetafdruk van het bedrijf Bdairy verkleinen tot koolstofneutraliteit

Onze cultuur

Natuurlijk is ons team gemotiveerd om ons bedrijf te laten groeien. Maar ze worden ook gestimuleerd om te investeren in hun eigen dromen, capaciteiten en soft skills.

Bdairy stelt jonge mensen met een ondernemersmentaliteit in staat om de zuivelbusiness te veroveren door vanuit hun eigen kracht te bouwen. Als medewerker van Bdairy krijg je alle tools die je nodig hebt om je netwerk op te bouwen, mensen uit verschillende culturen te ontmoeten en te groeien als professional en als persoon.

Als jong en avontuurlijk bedrijf is de werkomgeving zowel leuk als uitdagend. Hoewel individueel initiatief wordt aangemoedigd, zal teamwerk altijd fundamenteel blijven. De gecombineerde marktinformatie van ons team en de serviceniveaus die we bieden, onderscheiden ons.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures