HortiNed

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Geen massa- maar maatwerk. Voor klanten een passende oplossing bedenken die commercieel haalbaar en toepasbaar is. Richard en Ron, beiden met meer dan 20 jaar ervaring samen begonnen met HortiNed.

Kassen, Verwarming & Koeling, Complete projecten, ModulAir, Ombouw & aanpassing, Scherminstallaties & insectengaas, intern transport, teeltgoten en overige zaken. HortiNed ontzorgt en verzorgd haar klanten graag: alles wat nodig is voor een juiste bedrijfsvoering, Team HortiNed regelt het.

MEER OVER HORTINED


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Richard van Dijk heeft lange tijd bij Van der Hoeven Kassenbouw gewerkt.
Ron Laan werkte na doorlopen van de HTS z’n hele carrière in de tuinbouw, in de realisatie van klimaat- en verwarmingssystemen. En nu al 5 jaar succesvol actief vanuit het door hen opgerichte HortiNed.

Met Hans, Coen, Caroline én Vincent daarbij is Team HortiNed ter zake kundig én Super klantgericht actief. Klanten zorgvuldig en beter ondersteunen met persoonlijke aandacht, korte lijnen en daadkracht. Snelle en korte lijnen, vlot reageren op vragen van de klant: leveranties, nieuwbouwprojecten, moderniseringen en maatwerkoplossingen. Met elkaar klaar staan voor de klant.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures