HortiNed

HortiNed

Hier wil je werken

 • Zelfstandigheid en vertrouwen
 • Korte lijnen, ook met de klant
 • Snel schakelen
 • Werken bij een klein groeiend bedrijf
 • Turn Key kassenbouw
 • Direct contact met de klant: teler/eigenaar

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Geen massa- maar maatwerk. Voor klanten een passende oplossing bedenken die commercieel haalbaar en toepasbaar is. Richard en Ron, beiden met meer dan 20 jaar ervaring samen begonnen met HortiNed.

Kassen, Verwarming & Koeling, Complete projecten, ModulAir, Ombouw & aanpassing, Scherminstallaties & insectengaas, intern transport, teeltgoten en overige zaken, Sloop, 2dehands kassen en schade. HortiNed ontzorgt en verzorgd haar klanten graag: alles wat nodig is voor een juiste bedrijfsvoering, Team HortiNed regelt het.

MEER WETEN?

 • Caroline:
  "Ik voelde mij gelijk thuis bij Hortined. We zijn een klein team met goed teamwork en veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je genoeg ruimte om in alle vrijheid zelfstandig te werken. Vertrouwen onderling in het team vinden wij allemaal enorm belangrijk."
 • Ron Laan:
  "We zijn met een kleine club. Dat geeft iedereen veel eigen verantwoordelijkkheid. Hierdoor hebben we ook korte lijnen met iedereen binnen de organisatie en de klanten. Ik haal veel voldoening uit het werken bij Hortined."
 • Hans de Koning:
  "Ik haal veel plezier uit het samenwerken met de klanten. We hebben allemaal korte lijnen met hun. Er is veel betrokkenheid binnen de organisatie, wat ik een fijn aspect vindt binnen aan het werken bij Hortined."
 • Coen Ruisbroek:
  "We werken in een klein team. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen, we perfect teamwork hebben en het brengt veel diversiteit en uitdaging aan de werkzaamheden. Voor mij de ideale combinatie in een functie."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Richard van Dijk heeft lange tijd bij Van der Hoeven Kassenbouw gewerkt.
Ron Laan werkte na doorlopen van de HTS z’n hele carrière in de tuinbouw, in de realisatie van klimaat- en verwarmingssystemen. En nu al 5 jaar succesvol actief vanuit het door hen opgerichte HortiNed.

Met Hans, Coen, Caroline én Laurent daarbij is Team HortiNed ter zake kundig én Super klantgericht actief. Klanten zorgvuldig en beter ondersteunen met persoonlijke aandacht, korte lijnen en daadkracht. Snelle en korte lijnen, vlot reageren op vragen van de klant: leveranties, nieuwbouwprojecten, moderniseringen en maatwerkoplossingen. Met elkaar klaar staan voor de klant.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Westland

Projectengineer kassenbouw met doorgroeimogelijkheden

Succesvol ingevuld

Westland

Projectmanager Kas, doorgroeien naar Hoofd Kassenbouw