HortiNed

HortiNed

Hier wil je werken

 • Zelfstandigheid en vertrouwen;
 • Korte lijnen, ook met de klant;
 • Snel schakelen;
 • Een klein groeiend bedrijf;
 • Turn-Key kassenbouw.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Geen massa- maar maatwerk. Voor klanten een passende oplossing bedenken die commercieel haalbaar en toepasbaar is. Richard en Ron, beiden met meer dan 20 jaar ervaring samen begonnen met HortiNed.

Kassen, Verwarming & Koeling, Complete projecten, ModulAir, Ombouw & aanpassing, Scherminstallaties & insectengaas, intern transport, teeltgoten en overige zaken, Sloop, 2dehands kassen en schade. HortiNed ontzorgt en verzorgd haar klanten graag: alles wat nodig is voor een juiste bedrijfsvoering, Team HortiNed regelt het.

MEER WETEN?

 • Caroline:
  "Ik voel me thuis bij Hortined. We zijn een klein goed samenwerkend team en veel verantwoordelijkheid. Je krijgt veel ruimte om in alle vrijheid zelfstandig te werken."
 • Ron Laan:
  "We zijn met een kleine club met veel eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor hebben we ook korte lijnen; binnen de organisatie en naar de klanten. Dit geeft mij veel voldoening."
 • Hans de Koning:
  "Ik haal veel plezier uit het samenwerken met de klanten. De lijnen naar onze klanten zijn kort. Er is veel betrokkenheid binnen de organisatie en dat vind ik een fijn aspect van Hortined."
 • Coen Ruisbroek:
  "Werken in een klein team betekent snel schakelen en goed teamwork. Het werk brengt veel diversiteit en uitdaging aan de werkzaamheden. Voor mij de ideale combinatie in een functie."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Richard van Dijk heeft lange tijd bij Van der Hoeven Kassenbouw gewerkt.
Ron Laan werkte na doorlopen van de HTS z’n hele carrière in de tuinbouw, in de realisatie van klimaat- en verwarmingssystemen. En nu al 5 jaar succesvol actief vanuit het door hen opgerichte HortiNed.

Met Hans, Coen, Caroline én Laurent daarbij is Team HortiNed ter zake kundig én Super klantgericht actief. Klanten zorgvuldig en beter ondersteunen met persoonlijke aandacht, korte lijnen en daadkracht. Snelle en korte lijnen, vlot reageren op vragen van de klant: leveranties, nieuwbouwprojecten, moderniseringen en maatwerkoplossingen. Met elkaar klaar staan voor de klant.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Actueel

Westland

Projectengineer kassenbouw met doorgroeimogelijkheden