Vreugdenhil Young Plants

Vreugdenhil Young Plants

Hier wil je werken

 • Leidend bedrijf in Jong Planten
 • Medewerkers staan en gaan voor kwaliteit
 • No-nonsense, betrokken en met aandacht
 • Optimaliseren, innoveren en samenwerken

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Vreugdenhil Young Plants is een professionele, dynamische plantenkwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en een grote verscheidenheid aan sierteeltproducten, zowel jonge plant als eindproduct. Naast deze producten hebben wij de Pick & Joy lijn ontwikkeld; een groot assortiment heerlijk eetbare plukgroenten gericht op de consument.

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. In vier vestigingen kweken we warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zaad als stek en eetbare plukgroenten op. We zijn een vakkundige en klantgerichte partner met als resultaat het beste kwaliteitsproduct. Omdat voor u alleen het beste telt. Al meer dan 45 jaar.

Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden.

MEER WETEN?

 • "Ik controleer de watertechnische installaties, de kranen, verzorg het onderhoud en voer reparaties uit als nodig."
 • "Met een HBO diploma en dan niet alleen op kantoor maar juist veel in de kas, in de technische ruimten aanwezig: elke dag bezig met tuinbouwtechniek."
 • "Het mooie is, dat er geen dag hetzelfde is. Dat je van tevoren niet weet wat je gaat doen maar dat je dag altijd volgepland is."
 • "Iedere dag is anders: en als je het eenmaal in de vingers hebt, dan is het een hele leuke baan."
 • "Ik werk 20 jaar bij Vreugdenhil: altijd uitdagingen genoeg, diversiteit in werkzaamheden en veel leuke collega’s."
 • "Zelf regel ik wat materialen voor m’n technische collega’s zodat die door kunnen met de klus waar ze mee bezig zijn."
 • "Vreugdenhil is toch wel een innovatief, een goed en gezond bedrijf."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

OPTIMALISEREN

We staan voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent voor ons continu verbeteren en ontwikkelen. Dit omvat de complete bedrijfsvoering, ook productontwikkeling, mechanisatie en teeltoppervlakte. Stil staan is er bij Vreugdenhil Young Plants niet bij. Ook in de samenwerking met u staat optimalisatie altijd voorop. Alles voor het allerbeste kwaliteitsresultaat.

INNOVEREN

Bij Vreugdenhil Young Plants zijn we ervan overtuigd dat vernieuwing nooit ophoudt. Daarom werken we continu aan innovatie. Van veredeling tot mechanisatie, van bedrijfsvoering tot certificering. We volgen de ontwikkelingen op de voet. En voor bewezen technieken en technologieën die toegevoegde waarde hebben, ruimen we graag een plaats in op ons bedrijf.

SAMENWERKEN

Samenwerken brengt ons verder. Niet voor niets heeft Vreugdenhil Young Plants veel langdurige relaties en kennen we diverse intensieve samenwerkingsverbanden. Samenwerken is daarmee voor ons van essentieel belang. Met elkaar gaan we op zoek naar de specifieke klantwens. Onze kennis delen vinden we vanzelfsprekend. Dat is voor beide partijen een waarborg voor het optimale resultaat.

Vreugdenhil Young Plants is óók een plantenkwekerij die flexibel en betrouwbaar is. Een bedrijf met een positieve bedrijfscultuur. We kijken graag verder dan ons eigen bedrijf. We hebben iedere dag oog voor mens, milieu en maatschappij. Diverse certificeringen zijn het bewijs dat we ook met duurzaamheid serieus bezig zijn.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Succesvol ingevuld

Westland

Hoofd Techniek & Onderhoud