Vreugdenhil Young Plants

Vreugdenhil Young Plants

Hier wil je werken

  • Leidend bedrijf in jong planten;
  • Medewerkers staan en gaan voor kwaliteit;
  • No-nonsense, betrokken en met aandacht ;
  • Optimaliseren, innoveren en samenwerken.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Bij Vreugdenhil Young Plants hebben de medewerkers aandacht voor kwaliteit en resultaat. We houden van de dynamiek, de afwisseling en alles wat we doen, de groei die we realiseren: we doen het met z’n allen en steunen elkaar. Het denken- en doengehalte in het bedrijf is hoog. We produceren en leveren veel maatwerk en dat betekent dat het werk aandachtintensief is. Naast de inspanningen die we leveren, nemen we ook tijd voor ontspanning.
Eén keer per jaar hebben we een groot bedrijfsfeest, daarnaast is er de vrijdagmiddagborrel en door het jaar heen verschillende feestjes en activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.

MEER WETEN?

  • Ebru Uguz: 'We werken hard met elkaar en je hebt ook echt steun aan je team, vooral in drukke tijden is dat belangrijk.'
  • "Ik werk 20 jaar bij Vreugdenhil: altijd uitdagingen genoeg, diversiteit in werkzaamheden en veel leuke collega’s."
  • Hoofd Teelt Groente John Potters: 'Het is voor de functie van manager Ruimteplanning belangrijk dat je denkt in oplossingen.'
  • "Het mooie is, dat er geen dag hetzelfde is. Dat je van tevoren niet weet wat je gaat doen maar dat je dag altijd volgepland is."
  • "Met een HBO diploma en dan niet alleen op kantoor maar juist veel in de kas, in de technische ruimten aanwezig: elke dag bezig met tuinbouwtechniek."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

OPTIMALISEREN

We staan voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent voor ons continu verbeteren en ontwikkelen. Dit omvat de complete bedrijfsvoering, ook productontwikkeling, mechanisatie en teeltoppervlakte. Stil staan is er bij Vreugdenhil Young Plants niet bij. Ook in de samenwerking met u staat optimalisatie altijd voorop. Alles voor het allerbeste kwaliteitsresultaat.

INNOVEREN

Bij Vreugdenhil Young Plants zijn we ervan overtuigd dat vernieuwing nooit ophoudt. Daarom werken we continu aan innovatie. Van veredeling tot mechanisatie, van bedrijfsvoering tot certificering. We volgen de ontwikkelingen op de voet. En voor bewezen technieken en technologieën die toegevoegde waarde hebben, ruimen we graag een plaats in op ons bedrijf.

SAMENWERKEN

Samenwerken brengt ons verder. Niet voor niets heeft Vreugdenhil Young Plants veel langdurige relaties en kennen we diverse intensieve samenwerkingsverbanden. Samenwerken is daarmee voor ons van essentieel belang. Met elkaar gaan we op zoek naar de specifieke klantwens. Onze kennis delen vinden we vanzelfsprekend. Dat is voor beide partijen een waarborg voor het optimale resultaat.

Vreugdenhil Young Plants is óók een plantenkwekerij die flexibel en betrouwbaar is. Een bedrijf met een positieve bedrijfscultuur. We kijken graag verder dan ons eigen bedrijf. We hebben iedere dag oog voor mens, milieu en maatschappij. Diverse certificeringen zijn het bewijs dat we ook met duurzaamheid serieus bezig zijn.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Succesvol ingevuld

Westland

Doortastende Senior Planner

Succesvol ingevuld

Westland

Hoofd Techniek & Onderhoud