Beekenkamp

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Beekenkamp is een familiebedrijf en onderdeel van Beekenkamp Group. Binnen het bedrijf worden er meer dan twee miljard planten geproduceerd, die zijn verdeeld over negentig hectare aan kassen. De organisatie bestaat uit drie sub-bedrijven: Beekenkamp Plants, Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten. Vernieuwing en duurzaamheid staan binnen de organisatie centraal.

MEER OVER BEEKENKAMP

Bekijk hier de videoportretten voor een indruk van de medewerkers en het bedrijf


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Ruim 2.900 medewerkers wereldwijd werken met plezier in groenten-, pot-en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners.

Al sinds 1951 staat het familiebedrijf Beekenkamp voorop als het gaat om innovaties. Van nieuwe trays tot unieke rassen uit de veredelingsafdeling in Maasdijk. Voor de toekomst bruisen wij van de ideeën, zowel lokaal in Nederland als bij grote internationale projecten. Door continue onderzoek te doen blijven wij innovatief. Zonder innovatie, geen bestaan.

Onze verantwoordelijkheid voor de samenleving nemen wij serieus. Wij investeren in milieu en waar mogelijk dragen wij ons steentje bij. Duurzaam ondernemen is geen begrip, maar een werkwijze. Want wij geloven: samen voor het beste resultaat.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures