Royal Brinkman

Royal Brinkman

Hier wil je werken

  • Veel toegevoegde waarde voor de tuinbouw;
  • Iedereen is bezig met kansen en mogelijkheden;
  • Vernieuwing en innovaties: de tuinbouw verbeteren;
  • Samenwerken, professionaliteit en groeien;
  • Let’s Improve Together.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Werken bij Royal Brinkman:
Let’s Improve Together. Naast volop ruimte om te ondernemen en kansen te grijpen: heeft iedereen ook de opdracht met telers, leveranciers en partners wereldwijd de tuinbouw te verbeteren. Bij Royal Brinkman heerst een voortdurende flow. Collega’s, directie, specialisten, management, leveranciers en klanten: iedereen is bezig met kansen, mogelijkheden, ontwikkeling, innoveren en verbeteren. Zelfs aan de halfjaarlijkse bedrijfsfeesten worden kennis overdrachtssessies gekoppeld. Kortom: hard werken, elke dag leren, zaken doen en tijd voor gezellig met elkaar ontspannen.

MEER OVER ROYAL BRINKMAN

 

  • Martin Meuldijk: ‘Klanten bewust maken dat ze vroegtijdig komen met hun inkoopbehoeften. Dan kunnen wij ze goede condities bieden’.
  • Jan Schuttrups: ‘We leveren steeds meer slimme nieuwe producten, innovaties met toegevoegde waarde’.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Royal Brinkman heeft een tijd geleden een sterk internationale strategie ingezet.
We leveren veel producten, kennis en andere toegevoegde waarde aan glastuinbouwbedrijven in onze thuismarkt: Nederland, België en Duitsland.
Door heel Europa heen bedienen we ondersteund met eigen kantoren lokaal tuinbouwbedrijven waaronder de snelgroeiende regio’s. En we leveren door de wereld heen een groot aantal tuinbouwbedrijven.

We kopen direct bij de bron, werken intensief samen met onze fabrikant leveranciers. En we produceren meer en meer producten in eigen beheer, zoals hommels en steeds meer natuurlijke vijanden vanuit AgroBio.
We maken nu de stap om gericht en meer nog, in door de wereld heen te sourcen. Producten daar laten maken waar dat tegen de gewenste kwaliteit, betrouwbaar en voor een lage prijs kan. In combinatie met dáár produceren waar het product gebruikt wordt.
In de afgelopen jaren konden we dankzij onze klanten én ten gunste van hen, groeien. De komende jaren groeien we verder: Let’s Improve Together. Samen met telers, leveranciers en collega’s de tuinbouw verbeteren: in binnen- en buitenland.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Nieuw

Westland

Verkoopleider groenteteelt, een kenner