FR Holland B.V.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

FR-Holland staat voor: ‘Alles op gebied van Kasverwarming’.
Van het kleinste boutje tot de meest complexe verwarmingsinstallatie.
Van het verzorgen van de kasverwarmingsinstallatie ten behoeve van een nieuw te realiseren project tot renovatie van een bestaande installatie.
Of van een storings- of service vraag tot het voor een nieuw gewas, een nieuwe teelt aanpassen van het verwarmingsnet in de kas.

Ferry Remmerswaal (FR-Holland) is tevreden op het moment dat de klant tevreden is over de juist functionerende installatie, zoals die het in het hoofd had.
Van idee tot realisatie.

MEER OVER FR HOLLAND B.V.


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Ferry is op en top vakman, veelzijdig, nauwkeurig, flexibel, betrokken, ondernemend en sinds hij eind 2017 voor zichzelf begon gaat het allemaal snel. Het enthousiasme en de passie straalt van Ferry af, klanten én leveranciers lopen met hem weg. Dat is allemaal mooi, maar eh: ga er maar aan staan. Samenwerken met Ferry, die de lat erg hoog legt voor zichzelf. Geen punt. Het belangrijkste is dat jij het ook leuk vindt, dat je er zin in hebt, jezelf met plezier onderdompelt in de wereld van de Kasverwarming en dat je leergierig bent, zaken oppakt en je eigen maakt.
Breng jij de juiste inzet en houding mee? Dan heb je aan Ferry een fantastische werkgever, een coach en vakman waar je veel, heel veel van kan leren!