SV.CO

SV.CO

Hier wil je werken

  • Vooruitstrevend bedrijf;
  • Informele en open cultuur;
  • Innovatieve marktbenadering en vernieuwende producten;
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid hier.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

SV.CO is een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Medewerkers voelen zich betrokken en willen vooruit. Teamleden kunnen zich prima vinden in de slogan van Pippi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’!

Mensen krijgen binnen het bedrijf verantwoordelijkheid en vertrouwen. En heb je een idee hoe iets beter kan, ook al moet er dan geïnvesteerd worden? Kom maar op: vertel, onderbouw en als het een goed verhaal is dan doen we het. We hebben ambitie en plannen maar voorlopig hebben we de focus op het versterken van de verschillende teams.

MEER OVER SV.CO

 

  • Kinga: 'Het grootste gedeelte van de dag ben je op je werk. Samen kunnen lachen en met elkaar praten is daarom net zo belangrijk als goed kunnen samenwerken.'
  • Chris: 'Binnen SV.CO is er een grote variatie aan teelten en processen. Dat kan een behoorlijke puzzel zijn.'
  • Nathalie: 'Het is belangrijk dat de mensen betrokken zijn. Ik zie ook dat er goed voor ons wordt gezorgd met attenties tijdens de feestdagen, een bedrijfskrant en dat er maandelijks een praatje is van de locatiemanager en 1x per kwartaal sluit de directie op elke locatie hierbij aan.'

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

SV.CO produceert het hele jaar door een aantrekkelijke collectie potplanten. SV.CO vergelijkt zichzelf met een warme bakker: iedere dag een vers, vrolijk en veelzijdig assortiment. Ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product!

Het bedrijf kweekt al sinds 1978 bloeiende kamerplanten. Deze kennis gebruiken wij iedere dag om een top product te leveren. Naast onze ruime ervaring, vinden wij innoveren erg leuk en belangrijk. Zowel op productniveau als digitalisering. Het plezier dat we hebben in vernieuwen, stralen we ook uit.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures