Biological Youngplants

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Werken bij Biological Youngplants:
Wim van Marrewijk is zich als volledig eigenaar vanaf januari 2022 met de algehele bedrijfsvoering gaan bezig houden. Ook sinds begin dit jaar stapte Chris het bedrijf in. In de afgelopen maanden is er uit eigen middelen flink geïnvesteerd in de bedrijfsvoering en zijn er meerdere processen verbeterd. Nu kijken we uit naar jouw komst!
Met jou de volgende stap naar nog meer beter doen zetten.

MEER OVER BIOLOGICAL YOUNGPLANTS

Bekijk hier de videoportretten voor een indruk van de medewerkers en het bedrijf


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Wim van Marrewijk heeft als ondernemer/eigenaar van Biological Youngplants ervaring opgedaan bij verschillende jongplantenkwekerijen.
En is 38 jaar actief met het biologisch telen. Door de jaren heen zelf als teeltmanager actief geweest en al lang ook als teeltadviseur in de biologische teelt: zowel in Nederland als ook in het buitenland.
De verschillende activiteiten versterken elkaar. De afnemende telers van het plantmateriaal zijn geholpen met de steeds betere jongplanten en achterliggende bedrijfsvoering. De retailers die de kruiden aan consumenten aanbieden zijn geholpen met de kwaliteit welke de telers leveren en het zich uitbreidende assortiment wat de consument de mogelijkheid geeft duurzaam te leven. Bij een kennismaking kan er nog veel meer verteld worden: Biological Youngplants is vanuit verschillende invalshoeken een aantrekkelijke onderneming.

Chris van Marrewijk heeft ruim 10 jaar teeltervaring. Al eerder deed Chris ervaring op in het biologisch telen en ook de teeltkennis welke Chris ruim 3,5 jaar in R&D setting op deed is waardevol in het op hoger plan brengen van de teelt binnen Biological youngplants.

Voor de warmtebehoefte van de kas maakt Biological Youngplants gebruik van laagwaardige warmte van de naast het bedrijf gelegen Geothermie bron.
De belichting welke toegepast wordt middels ledlampen gedoseerd. Gebruik makende van groene energie betekent dit dat Biological Youngplants een footprint heeft van nagenoeg 0.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures