AUB van Bergen Personeelsdiensten

DE EXPERTISE

Het bedrijf

AUB van Bergen is een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de industriële sector. Het bedrijf werkt vooral met Oost-Europese krachten, die wij respecteren en koesteren. Zij vormen de spil van het bedrijf en zijn het visitekaartje. Hun inzet en enthousiasme dragen bij aan het succes van de organisatie. Binnen de Organisatie er veel kennis van wetgeving en cao’s.  AUB van Bergen houdt  alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen die kennis ook. Niet alleen relevante wet- en regelgeving, maar ook ontwikkelingen op het gebied van arbeidsprocessen hebben onze interesse, omdat deze kennis kan bijdragen aan de efficiëntie bij de opdrachtgevers.

 


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Vader Frans en moeder Jet zijn 30 jaar geleden begonnen met AUB van Bergen. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd uitzendbedrijf en met zoon Bas van Bergen aan het roer. De eigen (interne) organisatie telt 20 medewerkers verdeeld over de planning en de administratie. Met elkaar zorgen we er dagelijks voor dat alles zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Dat maakt dat onze uitzendmedewerkers zich op hun werkzaamheden kunnen focussen en de klant wordt ontzorgd. Op kantoor heerst een open, transparante bijna gemoedelijke sfeer. Medewerkers krijgen de tijd en het vertrouwen nieuwe dingen te leren en zich te ontwikkelen.

Qua werkzaamheden: er is natuurlijk veel geautomatiseerd en tóch is elke dag anders! Er komt veel, heel veel bij kijken om een uitzendbedrijf goed te runnen. Als team zorgen we voor alle kennis, de organisatiecapaciteit én maken we dat AUB van Bergen Personeelsdiensten een mensenbedrijf is.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures