Bel Impex

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Bel Impex is als groothandel in groenten en fruit al sinds 1992 specialist op het gebied in het importeren van exotische groenten, knolgewassen, fruit en kruiden. Onze bijzondere producten, waaronder zoete aardappel, kousenband en chayote, worden wereldwijd ingekocht en direct vanaf de bron bij ons geleverd.

Bel Impex onderhoudt in deze landen jarenlange, duurzame relaties met haar telers. Als ervaren ketenregisseur hebben wij het proces van land tot schap volledig in de hand, op die manier nemen wij werk en zorgen uit handen nemen van onze klanten.

Grote supermarktketens, (horeca)groothandels, etnische supermarkten en speciaalzaken behoren onder andere tot onze klantenkring. Maar ook detailhandel, ambulante handel en foodservice bedrijven weten hun weg naar Bel Impex te vinden als specialistische groothandel in groenten en fruit te vinden.

Als groothandel in groenten en fruit onderscheid Bel Impex zich door het bieden van maatwerk. Maatwerk kan geboden worden aan de kant van sourcing en productontwikkeling. Maar ook op het gebied van logistieke dienstverlening en het consolideren van slow-movers en staart assortiment.

Bekijk hier een videoportet voor een indruk van de medewerkers en het bedrijf

MEER OVER BELIMPEX


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Wat doen we doen:  

Wij importeren een bijzonder assortiment. We leveren een mix van producten aan klanten in het supermarktsegment, precies zoals die dat wensen. We bedienen verschillende leveranciers in het horeca- en foodservicesegment en leveren product aan allerlei handelsbedrijven waarmee zij klanten in het buitenland bedienen. Wellicht verkoop jij en of verkopen jouw collega’s ook sommige van onze producten.


RAAK GEINSPIREERD

Meer video's