Fresh Solutions Flowers B.V

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Fresh Solutions is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn drie bedrijven gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (Logistiek).

‘Het mooie van Fresh Solutions Flowers B.V is dat het hele assortiment bloemen & planten, samen met een groot assortiment groenten & fruit, bij ons vanuit één locatie vermarkt wordt naar één van Duitslands grootste retailers. Waar ik persoonlijk blij van word is als je de klant kunt helpen een mooi assortiment op het winkelschap te krijgen door zelf onderscheidend te werken en af en toe af te wijken van de gebaande paden. ‘We go the extra mile’ is een slogan die bij ons past. In onze dynamische branche weet je ’s ochtends nooit precies hoe je dag eruit ziet. Als die dynamiek bij je past en je vindt het leuk om bij een bedrijf met een platte organisatie, een informele sfeer en veel doorgroeimogelijkheden te werken, dan is Greenyard misschien wel een bedrijf voor jou!’

MEER OVER FRESH SOLUTIONS


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Al ruim 30 jaar is Fresh Solutions Flowers B.V een professionele partner voor het gehele bloemen en planten assortiment voor de retailer.

In deze transparante branche wil Fresh Solutions Flowers B.V waarde voor haar klant toevoegen door middel van een intensieve onderlinge samenwerking waarbij marge voor de retailer en concurrerend vers en verassend aanbod voor de consument centraal staan.

Dat deze visie werkt blijkt uit de lange termijn relaties die Fresh Solutions Flowers B.V met haar klanten onderhoudt. Met inmiddels al weer enkele jaren groei, instroom van nieuwe klanten én retailers die graag door Greenyard Flowers bediend willen worden.

Als onderdeel van Greenyard Group, een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten mag dit bedrijf Europa’s toonaangevende retailers tot zijn klanten rekenen. We leveren efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service.

Onze visie
“Mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur.”

 


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures