Noviflora

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Noviflora wil het beste resultaat voor hun klanten realiseren. Of dit nu gaat om meer rendement in opbrengst per vierkante meter voor een retailer, de meest verse bloemen en planten voor een bloemist of verkoop-bevorderende concepten voor de groothandelsklanten. Met Noviflora wordt morgen nog beter dan vandaag. Ze innoveren de wereld van bloemen en planten door hun kennis van het product, data en systemen te combineren met de kennis van de markten waar ze actief zijn. In hun thuismarkten willen ze de lokale partner zijn of worden, maar het hart blijft hun Westlandse familiebedrijf. Samen met de partners werken ze zo toe naar een mooie, resultaatgerichte en duurzame toekomst.

Want dat is wat écht telt.

MEER OVER NOVIFLORA


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Together we can do great things

Noviflora legt de lat graag hoog. Dit doen ze samen met een team van betrokken medewerkers en in nauwe samenwerking met hun klanten. Klanttevredenheid staat bovenaan. Noviflora ziet hun klanten als partners. Ze willen de markt veranderen en verbeteren en hun klanten helpen meer uit zichzelf te halen.

Noviflora wil meer zijn dan een bloemen en planten leverancier. Ze zijn een professionele lokale partner voor de klanten. Langdurige relaties zijn de basis van hun samenwerking. Ze onderscheiden zich niet als eerste op prijs. Wel willen ze het beste resultaat voor hun klant realiseren door inzet van kennis, slimme systemen en verkoopverhogende concepten, zoals hun eigen merken. Zo werken ze samen aan resultaat.

Noviflora is continu op zoek naar oplossingen hoe het proces slimmer en efficiënter kan door kennis te combineren met data & systemen.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures