Noviflora

Noviflora

Hier wil je werken

  • Ambitieuze, internationale organisatie met passie voor groen;
  • Succesvol Westlands familiebedrijf;
  • Persoonlijke groei en vitaliteit van medewerkers is een prioriteit.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Noviflora wil het beste resultaat voor hun klanten realiseren. Of dit nu gaat om meer rendement in opbrengst per vierkante meter voor een retailer, de meest verse bloemen en planten voor een bloemist of verkoop-bevorderende concepten voor hun groothandelsklanten. Met Noviflora wordt morgen nog beter dan vandaag. Ze innoveren de wereld van bloemen en planten door hun kennis van het product, data en systemen te combineren met de kennis van de markten waar ze actief zijn. In hun thuismarkten willen ze de lokale partner zijn of worden, maar het hart blijft hun Westlandse familiebedrijf. Samen met hun partners werken ze zo toe naar een mooie, resultaatgerichte en duurzame toekomst. Want dat is wat écht telt.

Noviflora legt de lat graag hoog. Dit doen ze samen met een team van betrokken medewerkers en in nauwe samenwerking met hun klanten. Klanttevredenheid staat bij Noviflora bovenaan. Ze zien hun klanten als partners en willen de markt veranderen en verbeteren en hun klanten helpen meer uit zichzelf te halen. Ze willen meer zijn dan een bloemen en planten leverancier. Ze zijn een professionele lokale partner voor hun klanten. Langdurige relaties zijn de basis van hun samenwerkingen. Ze onderscheiden zich niet als eerste op prijs. Wel willen ze het beste resultaat voor de klant realiseren door inzet van hun kennis, slimme systemen en verkoop verhogende concepten, zoals hun eigen merken. Zo werken ze samen aan resultaat. Noviflora is continu op zoek naar oplossingen hoe het proces slimmer en efficiënter kan door kennis te combineren met data & systemen.

MEER WETEN?

  • 'Door onze kennis van de markt te combineren met innovatieve oplossingen garanderen we onze klanten een beter rendement op bloemen en planten'.
  • Hendrico: ‘IT is key, álles wat we doen heeft een koppeling met IT’.
  • ‘Each one of u scan make a difference. Together we can make a change.’
  • Sander: ‘De collega’s, gebruikers van de systemen zitten hier allemaal om ons heen, als IT er heb je zo heel direct je feedback’.

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Noviflora is een ambitieuze en internationale organisatie met passie voor groen. De medewerkers, de mensen maken het bedrijf uniek. We zijn succesvol en dat succes wordt bepaald door de mensen die bij ons werken. Persoonlijke groei en vitaliteit spelen hierin een belangrijke rol. Each one of us can make a difference. Together we can make a change.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Nieuw

Westland

Applicatiebeheerder(s)