GreenMatch

GreenMatch

Hier wil je werken

  • Afzetadvies voor teler en afnemer;
  • Anonieme netto prijs- en opbrengstvergelijkingen;
  • Informatie- en adviesbureau;
  • Werkt met professioneel onderbouwde data.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

De deelnemers en klanten van GreenMatch sturen hun data door, die zorgvuldig worden verwerkt in het Benchmarking systeem (GVS). GreenMatch draagt zorg voor anonieme objectieve netto prijs- en opbrengstvergelijkingen: het fundament voor alle deelnemers. Daarbij worden klanten voorzien van zowel actuele prijsvorming, opbrengstontwikkelingen als ook de meteorologische gegevens in rapportages en grafieken. Van één tot een paar keer per jaar voert GreenMatch met de klanten in de persoon van de huidige eigenaar en adviseur Arie Middelburg het 1 op 1 een gesprek. Arie licht dan rapportages en verdere gegevens toe, geeft waar nodig en gevraagd advies en verklaringen van het bedrijf en product ten opzichte van de marktontwikkelingen. Zo weet de ondernemer precies waar hij staat met zijn bedrijf.

MEER OVER GREENMATCH

 

 

  • Barbera: 'Het interessantste aan mijn werk is het bijhouden van gegevens zoals temperatuur en straling.'
  • Arie: 'Ik ben trots op ons benchmarksysteem. Hiermee lever ik een bijdrage aan de prijsvorming en het fijn als klanten me vertellen dat ik een nuttige bijdrage geleverd heb.'
  • Mike: 'Arie is integer. Ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op een roddel of dat hij indiscreet is.'

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Arie Middelburg heeft in de afgelopen 15 jaar met GreenMatch een belangrijke benchmarktool voor prijs- en opbrengstvergelijking in de AGF-sector gerealiseerd. Dankzij alle inzet, geleverde inspanningen en de altijd terughoudende, discrete opstelling van Arie zelf. Telers en afzetorganisaties vechten voor de beste prijs. Maar hoe weet je wat de beste prijs is? Telers doen het hele jaar hun uiterste best de hoogst mogelijke opbrengst in kilo’s en een kwalitatief goed product te telen. Hoe weten zij dat ze eerlijk beloond worden voor hun product? Hoe houd je de betrokkenen scherp? Arie heeft met GreenMatch de afgelopen jaren voor een groeiende groep telers en afzetpartijen invulling weten te geven aan deze behoefte. GreenMatch genereert inzicht, laat ondernemers en partijen zien waar ze staan. Het bedrijf zorgt voor een check, een controle en een bewakingspunt. Met als resultaat dat de ondernemers precies weten waar ze staan waarna zij zich vervolgens verder kunnen ontwikkelen.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Succesvol ingevuld

Westland

Bedrijfsadviseur – AGF Benchmarker