529 Logistics

DE EXPERTISE

Het bedrijf

529 Logistics houdt zich bezig met het ompakken, sorteren en verpakken van kwalitatief hoogwaardig exotisch fruit voor het moederbedrijf in Zwitserland. Tijdens dit proces wordt de kwaliteit gecontroleerd en wordt het fruit ook gerijpt.  Het verpakte fruit vindt zijn weg naar de Zwitserse en Franse markt.  Het bedrijf is gevestigd op het ABC-terrein in Poeldijk.
Team 529 Logistics bestaat uit 10 vaste medewerkers en dagelijks zijn er tientallen productiemedewerkers via een vaste uitzendpartner aan het werk. We bedienen klanten van ons moederbedrijf en daar hebben we onze handen aan vol. We focussen ons op het op en top bedienen van onze bestaande klantrelaties. We zoeken er dus geen klanten bij. Vandaar dat je geen website van ons vindt.

MEER OVER 529 LOGISTICS


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

529 Logistics is 6 jaar geleden door het Zwitserse moederbedrijf opgericht en in Nederland van start gegaan.
De ondernemer/eigenaar is in Rotterdam geboren en woont in Zwitserland. Danny is 6 jaar geleden als bedrijfsleider in dienst getreden. Twee jaar geleden is Bas hem komen versterken. Bij Team 529 Logistics weten we van aanpakken, we werken hard én lachen tegelijk ook veel.  We zorgen met elkaar voor een goede sfeer, zorgen dat het allemaal klopt en halen veel voldoening uit wat we met elkaar doen. Van onze directie krijgen we veel vrijheid, vertrouwen en waardering: dat voelt erg goed


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures