ARBO.NU

DE EXPERTISE

Het bedrijf

ARBO.NU is een gecertificeerde arbodienst gericht op het terugdringen van verzuim en verzuimkosten. Het bedrijf is gespecialiseerd in arbeidsmigranten uit Europa. ARBO.NU rekent bedrijven, ZZP-ers en particulieren tot haar klantenkring en kenmerkt zich door het snel beschikbaar stellen van een bedrijfsarts of een verzuimconsulent. Zij zetten zich dagelijks in om bij klanten verzuim zoveel mogelijk te voorkomen en verzuimkosten te beperken. Binnen het bedrijf ARBO.NU wordt een breed scala aan werkzaamheden verricht. Het gaat o.a. om het uitvoeren van risico-inventarisaties, preventief medisch onderzoek, periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek en diverse medische keuringen. Ook 2e en 3e spoortrajecten behoren tot de werkzaamheden.

MEER OVER ARBO.NU

 

 

 


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Over Yvon:
Yvon werkte in het verleden zelf als directiesecretaresse/office manager in dienst van een uitzendorganisatie. Zij gaf organisatorisch en in eigen persoon vorm en inhoud aan het beperken van verzuim en verzuimkosten. En anno 2020 werkt er vanuit haar eigen onderneming en onder haar bezielende en deskundige leiding een team van verzuimconsulenten en bedrijfsartsen.

Deel uitmaken van ARBO.NU en het team van Yvon:
Bij ARBO.NU werken we snel en doelmatig. Onze klanten verwachten direct actie. Zij verwachten dat hun medewerkers zodra het kan, zich weer helemaal kunnen inzetten. We bedienen allemaal onze eigen klanten, zijn de hele dag druk met telefoontjes, mails, afspraken en planningen om de ziekgemelde medewerkers snel naar eigen of ander werk te krijgen. Yvon is onze werkgever én inspirator. Met haar kennis en ervaring van 1001 situaties, heeft zij altijd nog een extra vraag, een net iets andere invalshoek en een suggestie om de medewerker toch in beweging te krijgen. Overigens zijn we als team van gedreven en leergierig verzuimconsulten er trots op dat ieder van ons veel leert, zich ontwikkelt en stappen maakt. Zowel als mens als binnen ons vakgebied!


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures