MovetoCatch

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Wij van MovetoCatch zijn een werving, searching en selectiebureau. We nemen ons werk serieus, gaan zorgvuldig te werk en hebben oog voor detail. “MOVE”: Wij zijn er om jou te sturen en te helpen bij “CATCH”: het zoeken naar de ideale werknemer of carrièrekansen. Het is dan ook fijn om met mensen samen te werken die de zoektocht naar een nieuwe carrièrekans of naar een nieuwe werknemer net zo serieus nemen. Het willen ontwikkelen en verbeteren van jezelf zien we dan ook graag terug.

Enthousiast, professioneel en ondernemend. Met een klein team vaste en tijdelijke (leergierige stage) medewerkers werken we elke dag aan een gezamenlijk doel.

MEER WETEN?


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

We doen er alles aan om de juist gekwalificeerde medewerkers voor onze klanten te zoeken en te vinden.
Een match komt alleen dan goed tot stand, als we daarbij oog hebben voor de ambities van kandidaten waarmee we voortdurend in contact staan. We werken voor bedrijven die in de internationale hortibusiness actief zijn. Van veredelaars en kwekerijen tot handelsbedrijven, van kassenbouw bedrijven, installateurs tot machinebouwers en van dienstverlenende bedrijven in de import, logistiek tot en met de ICT. Veel van onze klanten bevinden zich in ’t Westland en Lansingerland, maar we werken ook voor bedrijven in de omgeving van Rotterdam, Rijnsburg, Aalsmeer, verder het land in en soms voor buitenlandse bedrijven.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures