Logiqs

Logiqs

Hier wil je werken

 • Ervaring in interne transport systemen voor de glastuinbouw
 • Heldere visie op de toekomst
 • Platte, efficiënte en slagvaardige organisatie
 • Passie voor de oplossingen, de producten en de techniek.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Onze naam staat voor Logistics Quality Systems. En voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transport systemen voor de glastuinbouw.

We zijn gespecialiseerd in rolcontainers en hebben tal van manieren om deze rolcontainers handmatig, of volautomatisch door de kas te bewegen, waardoor het verplaatsen van een partij planten tegen hele lage kosten gedaan kan worden.

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten. Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Logistieke automatiseringsvraagstukken lossen we op, altijd vanuit ons klantvriendelijke en dienstverlenende karakter.

MEER WETEN?

 • Davina:
  "Ik ben financieel/administratief medewerkster bij Logiqs. Ik waardeer Logiqs omdat iedereen gelijk is, er heerst geen hiërarchie. Ook kunnen we later beginnen en dan langer doorgaan of eerder beginnen en eerder naar huis."
 • Jasper:
  "Ik ben 4 jaar geleden bij Logiqs komen werken nadat ik mijn afstudeerstage had afgerond bij Logiqs. Ik ben werkzaam op de engineering afdeling en ben inmiddels doorgegroeid tot Project engineer. Momenteel ben ik veel bezig met de projectleiding van project v/d Pligt. "
 • Hans, PLC Programmeur:
  "Bij Logiqs krijg je de kans om met veel eigen inbreng mee te werken aan het tot stand komen van innovatieve producten. Het mooie van het programmeren van PLC programma’s is dat hetgeen je maakt, je later in werkelijkheid ziet bewegen.''
 • Jannet:
  "Ik werk part-time bij Logiqs en werk samen met 3 andere vrouwelijke collega’s op de afdeling administratie. Ik ben verantwoordelijk voor de crediteuren administratie, wat ik met veel plezier doe. Logiqs heeft een gezellig en Westlandse sfeer."

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Medewerkers van Logiqs hebben een passie voor: de klanten, de oplossingen, de producten en de techniek.
Iedereen in het team heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Collega’s zijn betrokken en gaan voor een zo goed mogelijk resultaat waarbij een goed functionerend systeem op locatie bij de klant het doel is.
De organisatie is plat, efficiënt en slagvaardig met een heldere visie op de toekomst waarbij er een informele ongedwongen open sfeer heerst.

De missie van Logiqs:

Doelgerichte automatisering: Ons doe los om complete logistieke systemen te ontwerpen en te bouwen die modulair, betrouwbaar en schaalbaar zijn.

Dit is zeer zichtbaar in onze benadering voor het ontwerpen van machines, waarbij we ons hebben gericht op het verminderen van het aantal benodigde machines en tegelijkertijd de flexibiliteit verhogen.

We zijn verantwoordelijk voor talloze innovaties en primeurs in de branche in logistiek, verticale kweeksystemen en geautomatiseerde opslag en onze focus is door de jaren heen onveranderd gebleven: leveren van doelgerichte innovatie die echte waarde toevoegt aan het bedrijf van onze klant.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Succesvol ingevuld

Westland

Doortastende CFO: Finance & Control – lid MT