Combilo

DE EXPERTISE

Het bedrijf

Als familiebedrijf zetten we constant in op intensieve samenwerkingen. We hebben een omvangrijk netwerk opgebouwd met Nederlandse en buitenlandse telers. Dit zorgt voor een verfrissend, breed palet aan kas- en vollegrondsgroenten en fruit.

In een consistente versketen is het uitermate belangrijk te weten waar en hoe de producten geteeld worden. We vermarkten elk jaar zo’n 320 hectare aan glasgroente. Met de telers hebben we dagelijks intensief contact over belangrijke kwesties als marktontwikkeling, kwaliteit, duurzaamheid en teeltprogramma’s. Met veel telers hebben we een rechtstreekse logistieke lijn naar de afnemers opgezet. Zo werken we efficiënt én duurzaam.

MEER OVER COMBILO


OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Al sinds 1924 biedt Combilo een zo compleet mogelijk versassortiment. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in kasgroenten, zoals tomaat, paprika, komkommer en aubergine. Binnen deze productgroepen bieden we tal van variëteiten, waaronder de populairder wordende smaaktomaten en zoete puntpaprika’s. Door tijdens de teelt constant in te zetten op nieuwe technologieën en de producten door te ontwikkelen bieden we een steeds breder assortiment aan.